Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Απείλησε να αποχωρήσει η Μαριαλένα – Όλο το παρασκήνιο με τον Σάκη και τη Χριστίνα

Survivor: Απείλησε να αποχωρήσει η Μαριαλένα – Όλο το παρασκήνιο με τον Σάκη και τη Χριστίνα

Τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στο Survivor έφεραν… προβλήματα. Η άφιξη του Σάκη αναστάτωσε τη Μαριαλένα, η οποία απείλησε ότι θα αποχωρούσε από το reality.

Οι 5 νέοι παίκτες που μπήκαν στο Survivor έφεραν μαζί τους και… προβλήματα. Τα πάνω κάτω ήρθαν στον Άγιο Δομίνικο μετά την άφιξη του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν μπόρεσε να κρύψει το σοκ που ένιωσε όταν είδε τον πρώην σύντροφό της να βρίσκεται στην παραλία του νησιού και παρά την απόπειρα να φερθεί πολιτισμένα, φαίνεται ότι οι προσπάθειές της θα ναυαγήσουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό”, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θέλει καμία επαφή με τον πρώην σύντροφό της, από τον οποίο χώρισε πριν από πέντε μήνες κάτω από όχι και τόσο καλές συνθήκες. Οι διενέξεις και οι εντάσεις στη μπλε ομάδα είναι συχνό φαινόμενο, ενώ ένα ειρωνικό σχόλιο εκείνου προς το πρόσωπό της θα την κάνει έξαλλη.

Η ίδια φαίνεται να απείλησε την παραγωγή να αποχωρήσει, όμως αυτό κράτησε για λίγο και αφού ηρέμησε, επέστρεψε στην ομάδα της.

Τι συμβαίνει, όμως, με τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά; Λίγο πριν πετάξου για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, οι πέντε παίκτες που είδαμε χθες να μπαίνουν, μίλησαν στο Love it. Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά, μάλιστα, διέψευσαν πως είναι ζευγάρι και τόνισαν πως η σχέση τους είναι μόνο φιλική.

«Με τη Μαριαλένα ήμασταν δύο χρόνια μαζί. Είχαμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση, χωρίσαμε πολύ αγαπημένοι. Τη συμπαθώ πάρα πολύ, αξίζει πάρα πολύ και το δείχνει κιόλας, είναι τρομερή στα αθλήματα, είναι και η ζωή της και η δουλειά της. Θα πάω εκεί να τη βοηθήσω και να στη στηρίξω.

Σε καμία περίπτωση δεν θα σταθώ απέναντί της. Θα προσπαθήσω να την κάνω πιο ήρεμη στους στόχους και αν είμαστε και στην ίδια ομάδα σίγουρα θα φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχουμε χωρίσει από τον Σεπτέμβριο. Δεν είχαμε κάνει μαζί την αίτηση. Όταν ήμασταν μαζί νομίζω δεν είχαν ξεκινήσει καν οι αιτήσεις. Σίγουρα θα νιώσει πολύ περίεργα όταν με δει. Θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια αρμονική συμβίωση. Με την Χριστίνα είναι μόνο φιλικές οι σχέσεις μας, δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι παραπάνω».

Η Χριστίνα Κεφαλά είπε από την πλευρά της: «Με τον Σάκη είμαστε φίλοι, στο παρελθόν υπήρξε ένα φλερτ, αλλά δεν μας βγήκε κι έχουμε κρατήσει φιλικές επαφές. Τη Μαριαλένα δεν τη γνωρίζω. Με τον Σάκη δεν κάναμε παρέα, αλλά ξέρω ότι ήταν σε σχέση με τη Μαριαλένα. Εγώ πάω για το παιχνίδι, όλοι έχουμε και πρώην και νυν. Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν πρέπει να δώσουν βάση σε αυτό, να κοιτάξουν το στόχο τους».

Media Τελευταίες ειδήσεις