Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Απίστευτη ένταση στο Συμβούλιο – Τα σχόλια που έβαλαν φωτιά

Survivor: Απίστευτη ένταση στο Συμβούλιο – Τα σχόλια που έβαλαν φωτιά

SURVIVOR: Σύγκρουση στο Συμβούλιο του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς αντάλλαξαν απίστευτα σχόλια στο Survivor.

Μία ακόμη ιδιαίτερα περίεργη ημέρα για το Συμβούλιο του Survivor, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να ανταλλάσσουν απίστευτα σχόλια για τις αποδόσεις τους στα αγωνίσματα του παιχνιδιού.

Το γεγονός που σχολιάστηκε έντονα είναι ότι οι Μαχητές είναι περισσότερο γυμνασμένοι σε σχέση με τους Διάσημους και για αυτό υπερτερούν σε αρκετά αγωνίσματα.

Τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης που ένιωσε θιγμένος που στο τελευταίο σετ ο Αλέξης Παππάς δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ίσα και παράτησε την προσπάθεια σαν τον υποτιμά με τον τελευταίο να του απαντά ότι βάζει φιτιλιές και δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πετύχει.

Στην συνέχεια μπήκαν κι άλλοι στην συζήτηση με τον Νίκο να αναφέρει ότι ένιωσε πως υποτίμησε τις δυνάμεις του κι ήταν σαν να του έλεγε ότι αν ήθελε να το πάρει στα σοβαρά, θα τον κέρδιζε.

Στο τέλος ο Περικλής Κονδυλάτος του ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να νιώθει ταπεινωμένος, αφού αξίζει κι η ομάδα του κέρδισε ενώ ο Chris Σταμούλης δήλωσε για τους Διάσημους ότι είναι ηττοπαθείς και βάζουν μπροστά συνέχεια την ηλικία τους αλλά αυτό δεν θα τους βγει σε καλό.

Για άλλη μία φορά, η ήττα οδήγησε τους Διάσημους του Survivor να πάρουν μία δύσκολη απόφαση για την ομάδα τους και να ορίσουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, τα κριτήρια που έθεσαν οι ίδιοι για τις ψήφους τους, αφορούσαν τόσο τις αγωνιστικές επιδόσεις, όσο και ζητήματα συμπεριφοράς.

Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσαν η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Πάνος Καλλίδης κι ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ το αποτέλεσμα κρίθηκε στο νήμα και ισοψήφισαν οι δύο άνδρες. Θα χρειαστούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου να συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Media Τελευταίες ειδήσεις