Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor – Ασημακόπουλος: Ο Τριαντάφυλλος μου έταξε χρηματικό ποσό για να μην τον ψηφίσω

Survivor – Ασημακόπουλος: Ο Τριαντάφυλλος μου έταξε χρηματικό ποσό για να μην τον ψηφίσω

Απίστευτη αποκάλυψη στο Survivor μπροστά στην κάμερα από τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τον Τριαντάφυλλο. Οι δηλώσεις που άναψαν “φωτιά” στους κόκκινους.

SURVIVOR: Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του παιχνιδιού απιεβίωσης του ΣΚΑΪ, τα αίματα ανάβουν για τα καλά. Οι κόκκινοι πήραν… φωτιά μετά από τις δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον Τριαντάφυλλο.

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Ασημακόπουλος, στο Survivor της Τετάρτης, σχετικά με τον Τριαντάφυλλο. Μια αποκάλυψη που έκανε τόσο στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης όσο και στου συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Τριαντάφυλλος σε μένα μου είχε πει, εμένα και στον Κόρομι, να μας δώσει χρηματικό ποσό… Χρηματικό ποσό της τάξης των 2000 ευρώ! Χρηματικό ποσό για να είμαστε μαζί του και να κρατηθεί στο παιχνίδι. Του είπα πως δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου». 

«Με έχει πιάσει πολλές φορές στο παρελθόν να μου δώσει χρηματικό ποσό έξω από το παιχνίδι για να τον κρατήσουμε παραπάνω. Πράγμα που το είχα ακούσει και είπε στον Κόρομι, τι λέει», πρόσθεσε ο παίκτης των Κόκκινων.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η αποκάλυψη αναμένεται να βάλει «φωτιά» στο Survivor!

Το βράδυ της Τετάρτης, η κόκκινη ομάδα του Survivor κινήθηκε στον απόηχο του συμβουλίου με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κόρομι και τον Τριαντάφυλλο. Ο πρώτος, μάλιστα, δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση τους για τις κινήσεις του γνωστού τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή του επεισοδίου, ο Γιώργος Κόρομι τόνισε χαρακτηριστικά πως “εγώ να ξέρεις, επειδή μου είπες για μπράτσα και μούσια και τέτοια, ξεκάθαρα δεν θα σε ψήφιζα. Αλλά όλο το απόγευμα άκουγα αυτό που έλεγες από δω και από κει να μη σε ψηφίσω και λέω, “κοίτα να δεις”. Άλλον ήθελα να ψηφίσω και έχεις βάλει τέσσερα άτομα να μου πουν να μην σε ψηφίσω”.

“Είπα πως όταν θέλει να πει κάποιος καμιά καλή κουβέντα ας την πει” απάντησε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις