Media

Survivor: Αυτό το έπαθλο αλλάζει τα δεδομένα – Πέφτουν κορμιά στο στίβο μάχης

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Γιώργος Κατσαούνης παρέμειναν στο Survivor, κάτι που φαίνεται πως δυσαρέστησε κάποιους συμπαίκτες ή και αντιπάλους.

Η Σοφιάνα και ο Άρης αποκαλύπτουν πως από τις πρώτες ώρες παραμονής τους στο παιχνίδι είδαν κάποιους να αλλάζουν στάση απέναντί τους.

Συγκεκριμένα, ο Άρης δηλώνει πως η στάση του Σπύρου Μαρτίκα έχει αλλάξει άρδην. Κάποιοι θίγουν τον χαρακτήρα του και τον κατηγορούν πως έχει δημιουργήσει τη δική του κλίκα.

Τι απαντάει ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με ένα εντυπωσιακό έπαθλο. Καθώς ο Γιώργος Λιανός απουσιάζει για προσωπικούς λόγους στην Ελλάδα, ο Ατζούν Ιλίτζαλι παίρνει τη θέση του και προσφέρει στην ομάδα που θα κερδίσει ένα αξέχαστο ταξίδι στο Μαϊάμι.

Ποια ομάδα θα επικρατήσει στο σκορ και θα βρεθεί στο Μαϊάμι;

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αν κερδίσει η ομάδα του θα καταφέρει να παραβρεθεί στο υπέροχο αυτό ταξίδι;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης για την τηλεθέαση του «J2US»: Καλό είναι να βλέπουμε τι κάνει μια εκπομπή σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού
«Πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές πέρασαν από το χθεσινό μας σόου, με ποσοστά σημαντικά υψηλότερα από τον μέσο όρο του σταθμού» έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης
Νίκος Κοκλώνης