Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Έξαλλοι με τον Εμμανουήλ – Αυτό που είπε στον Τάκη, ότι δεν είναι υπόδειγμα πατέρα, με πείραξε πολύ

Survivor: Έξαλλοι με τον Εμμανουήλ – Αυτό που είπε στον Τάκη, ότι δεν είναι υπόδειγμα πατέρα, με πείραξε πολύ

Γης μαδιάμ στο Survivor με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος άμα τη εμφανίσει του στο παιχνίδι, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν ο ίδιος μίλησε χθες για τον Τάκη Καραγκούνια και το αν είναι σωστός πατέρας.

Η συζήτηση άναψε για τα καλά και τα νεύρα έσπασαν για όσα ακούστηκαν.

«Στην αρχή είχε πλάκα αλλά τώρα βγάζει μια μαυρίλα. Μας έπιασε το κεφάλι μας εχθές στο συμβούλιο και με τον Εμμανουήλ και με τους Μπλε.

Αυτό που είπε στον Τάκη, ότι δεν είναι υπόδειγμα πατέρα, με πείραξε πολύ. Αν μου το είχε πει, θα είχα γίνει έξαλλος και θα του το πω κάποια στιγμή.

Δεν μπορείς να ξέρεις το πως ένας πατέρας μεγαλώνει το παιδί του, με τι στερήσεις, με πόση δυσκολία το έπιασε με τη γυναίκα του. Κάποιοι άνθρωποι έχουν προβλήματα στο να κάνουν παιδιά. Το παλεύουν κι υποφέρουν για τα παιδιά τους.

Ο Τάκης ξενιτεύεται και πηγαίνει στη Σομαλία και καράβια για να ζήσει το παιδί του. Βρίσκεται στο ριάλιτι για να πάρει το έπαθλο και να σπουδάσει το παιδί του και δεν του πέφτει λόγος του Εμμανουήλ να κρίνει τον Τάκη αν είναι σωστός πατέρας ή όχι.

Ο μοναδικός που θα τον κρίνει, είναι το παιδί του. Η οικογένεια είναι άβατο. Δεν την αγγίζεις» ανέφερε προβληματισμένος ο Στάθης Σχίζας.

Media Τελευταίες ειδήσεις