Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: «Πέρασα δύσκολα, είναι γλυκόπικρη η εμπειρία που κρατάω»

Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: «Πέρασα δύσκολα, είναι γλυκόπικρη η εμπειρία που κρατάω»

«Μετάνιωσα που δεν μίλησα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», λέει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής παραχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου και απάντησε για τα πράγματα που μετάνιωσε στο Survivor.

«Βλέποντας την εξέλιξη του παιχνιδιού τώρα με τις στρατηγικές, μετάνιωσα που ψήφισα τον Τριαντάφυλλο όταν μου το ζήτησε και που ζήτησα από την παρέα μου να με ψηφίσει αν πίστευε ότι αγωνιστικά θα έπρεπε.

Δεν λειτουργούσα με στρατηγική και ήταν αυτό που πιστεύω ότι μου στοίχισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν έμπαινα ξανά στο παιχνίδι, θα μελετούσα πολύ καλά.

Μετανιώνω, λοιπόν, που δεν σήκωνα κεφάλι να μιλήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου την ώρα που έπρεπε να το κάνω και άφηνα γεγονότα και πράγματα να πέφτουν κάτω για να αποφεύγω όσο γίνεται τις εντάσεις», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που με ζόρισε ήταν καθαρά το ψυχολογικό κομμάτι. Οι δυσκολίες και οι κακουχίες ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου, ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στην πείνα, την κούραση και στις όχι και τόσο καλές συνθήκες ύπνου.

Όσον αφορά όμως την ψυχολογική πίεση, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Πέρασα δύσκολα, αλλά είναι γλυκόπικρη η εμπειρία αυτή που κρατάω».

Media Τελευταίες ειδήσεις