Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Γιατί «χάθηκαν» στη ζούγκλα για ώρες, Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης

Survivor: Γιατί «χάθηκαν» στη ζούγκλα για ώρες, Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης

SURVIVOR: Απίστευτη αποκάλυψη από τον Γρηγόρη Γκουνταρά για όσα έγιναν τις ώρες που έλειπαν από την καλύβα Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης. 

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Τετάρτη, οι «Μπλε» κέρδισαν στον στίβο μάχης το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά έχασαν έναν παίκτη καθώς στο Συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από τη ψηφοφορία του κοινού, ο Δημήτρης Μακρόπουλος αποχωρεί από το Survivor. 

O Πάνος Καλλίδης έκανε λόγο για «κομματάκι» μεταξύ του Κρις Σταμούλη και του Αλέξη Παππά. Η Άννα-Μαρία Βέλλη είπε πως όταν ξύπνησαν οι παίκτες της ομάδας, έψαχναν τους δύο άνδρες και πολλοί πίστεψαν ότι «είχαν παραβιάσει τους κανόνες του “Survivor”».

Ο Τζέιμς Καφετζής είπε πως σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε «θα ψηφίζει διαρκώς τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά προς αποχώρηση».

Ο Αλέξης Παππάς δήλωσε πως εκείνος και ο Κρις Σταμούλης αποφάσισαν να συνομιλήσουν ιδιαιτέρως γι’ αυτό και μπήκαν στο δάσος, αλλά χάθηκαν και βρέθηκαν περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από την καλύβα.

Ωστόσο, ο ηθοποιός είπε στους συμπαίκτες του ότι αναζητούσε φρούτα με τον Κρις Σταμούλη, αλλά η Ελευθερία Ελευθερίου επεσήμανε πως «δεν μπορεί να πιστέψει πλέον τον Αλέξη Παππά».

Ο Κρις Σταμούλης, από την πλευρά του, το χαρακτήρισε ως «ωραία περιπέτεια» και τόνισε πως «ξέχασε πρόσκαιρα το ότι ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση».

Αν και από το Συμβούλιο του Νησιού απουσίαζαν η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου και η Σοφία Μαργαρίτη για λόγους υγείας, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως η παραγωγή ανησύχησε από την πολύωρη εξαφάνιση του Κρις Σταμούλη και του Αλέξη Παππά, ανακοινώνοντας πως οι «Μπλε» θα έχουν λιγότερες προμήθειες την επόμενη εβδομάδα, κατά 10% τόσο για τον Αλέξη Παππά όσο και για τον Κρις Σταμούλη.

Η παραγωγή τους επέβαλε αυτή την ποινή, όπως χαρακτηριστικά είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ωστόσο σήμερα στον αέρα του Ευτυχείτε ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μια απίθανη αποκάλυψη για αυτή την πολύωρη “απουσία”.

Όπως αποκάλυψε ο Γκουντάρας, ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρουν να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής.

«Αυτοί έφυγαν για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο για να φάνε. Το ξενοδοχείο είναι περίπου 25 με 30 χιλιόμετρα μακριά. Μετά έγινε κι ένα επεισόδιο με έναν σεκιουριτά. Αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι πλακώθηκαν με έναν σεκιουριτά που τους είδε στην επιστροφή. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η τιμωρία που δέχτηκαν είναι μικρή. Να σας πω ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία στους μπλε, αυτά που είδαμε ήταν… οδοντόκρεμα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις, γιατί έφυγαν, πώς έφυγαν, τι έκαναν, γιατί το έκαναν κλπ…», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις