Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: «Η παραγωγή μας ζήτησε να κάνουμε το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο»

Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: «Η παραγωγή μας ζήτησε να κάνουμε το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο»

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για το Survivor. Κάπως έτσι προέκυψαν και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Δεν έχω βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς, απλά είχα κάνει μια διόρθωση. Πρήστηκα γιατί είχα βγάλει ένα σκουλικάκι στο στομάχι μου και είχα πάθει τυμπανισμό. Ήταν κάτι αγωνίσματα που πέφταμε στα νερά που ήταν πράσινα, ίσως ήπια κατά λάθος νερό, πέρασε στο στομάχι μου και μου δημιούργησε πρόβλημα. Με πονούσε, είχα διάρροια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Είχα πάει στο νοσοκομείο, σε ένα παιχνίδι ήμουν σαν να είμαι 3 μηνών έγκυος.

Το Πούντα Κάνα ήταν ένα στιγμιαίο λάθος. Είχα πάρει κάποια vibes ότι ο Τζέιμς δεν ήταν και ο αγαπημένος παίκτης στην παραγωγή, είχε δημιουργήσει κάποια θέματα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σε δηλώσεις του για το Survivor, o Γιώργος Κόρομι δήλωσε: «Το θεατρικό ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση».

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης. Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας»

Media Τελευταίες ειδήσεις