Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Η απρόσμενη αποχώρηση, η δηλητηρίαση και τα πρώτα μαχαίρια

Survivor: Η απρόσμενη αποχώρηση, η δηλητηρίαση και τα πρώτα μαχαίρια

SURVIVOR: Φέτος, το παιχνίδι παίζεται αλλιώς… Διάσημοι και Μαχητές κόντρα σε αντίξοες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, δίνουν σκληρές μοναχίες με φόντο την ασυλία.

Survivor: Το SURVIVOR, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΪ. Ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης.

Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Εκτός από τις κόντρες, έχουμε και τις πρώτες συμμαχίες κάτω από τον ήλιο του Άγιου Δομίνικου.

Μια απρόσμενη αποχώρηση έλαβε χώρα στο Survivor της Δευτέρας, λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας. Μια αποχώρηση οικειοθελή που ήρθε από την ομάδα των Μαχητών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Έλενα Λιλιοπούλου και εκείνη σημείωσε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ».

Σε μια πολλή δύσκολη στιγμή είδαμε, στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, την Κάτια Ταραμπανκό πριν από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Ειδικότερα, το εκρηκτικό μοντέλο και η παίκτρια των Διασήμων έπαθε πιθανότατα τροφική δηλητηρίαση φοβίζοντας τους συμπαίκτες της που έσπευσαν προς βοήθεια για να προλάβουν τα χειρότερα. Έτσι, πλάι στην Κάτια Ταραμπανκό βρέθηκε όλη η ομάδα της. Η αδιαθεσία της παίκτριας είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει και να απομονώνεται για να κάνει εμετό.

Δεν άργησαν όμως πολύ να βγουν τα μαχαίρια στο νέο Survivor καθώς, μόλις στο δεύτερο επεισόδιο, το βράδυ της Τρίτης παρακολουθήσαμε τα πρώτα… πικάντικα σχόλια από τους παίκτες στην κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, στην παραλία των Μαχητών, ο fashion designer Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε δηλώσεις και «έδωσε» κάποιους συμπαίκτες του.

«Θεωρώ πως ο Κώστας και η Σοφία, μεταξύ τους, έχουν πολύ καλή χημεία. Όπως και γω, στην καθημερινότητα μου, στην πραγματική ζωή εκτός του παιχνιδιού, θα μπορούσα να τους κάνω παρέα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μαχητών του νέου Survivor. «Ο James είναι ένα άτομο που δεν ενεργεί στην ομάδα και τον περισσότερο χρόνο του αρέσει να κοιμάται στην καλύβα».

Media Τελευταίες ειδήσεις