Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Η ήττα έφερε γκρίνια στους Διάσημους – Ανατροπή με τον υποψήφιο προς αποχώρηση

Survivor: Η ήττα έφερε γκρίνια στους Διάσημους – Ανατροπή με τον υποψήφιο προς αποχώρηση

SURVIVOR: Το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης επέστρεψε ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. 

SURVIVOR: Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Η βαριά ήττα για τους Διάσημους στο Σθρωιωορ έφερε και τη γκρίνια… Οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία κι έπρεπε να ψηφίσουν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους για μία ακόμη φορά.

Τα κριτήρια των παικτών διέφεραν κι είχαν να κάνουν από την συμπεριφορά των συμπαικτών τους και το μη ομαδικό πνεύμα μέχρι και τις ικανότητες στα αγωνίσματα. Μετά από μία ένταση που επικράτησε από το γεγονός ότι όταν η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στο ριάλιτι έδωσε λίγο φαγητό στον Γιώργο Κοψιδά κι αυτός δεν το μοιράστηκε, οι Διάσημοι έπρεπε να σκεφτούν με τι κριτήρια θα ψηφίσουν. 

Η Αγγελική Λάμπρη είναι πλ΄΄εον η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η γνωστή ηθοποιός ψηφίστηκε από πέντε Διάσημους στην διάρκεια του συμβουλίου, κυρίως λόγω της παρουσίας της στον στίβο μάχης. Η ίδια μάλιστα είπε πως περίμενε το αποτέλεσμα και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Media Τελευταίες ειδήσεις