Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Η νέα παίκτρια αλλάζει τις ισορροπίες – Τι αφήνει πίσω της η Ανθή

Survivor: Η νέα παίκτρια αλλάζει τις ισορροπίες – Τι αφήνει πίσω της η Ανθή

Αλλάζουν όλα μετά την αποχώρηση της Ανθής από το Survivor. Οι κόκκινοι μπορεί να έχασαν έναν παίκτη, αλλά αυτός ο παίκτης ήταν η Ανθή, και η ψυχολογία τους… τραβάει την ανηφόρα.

Και… πάλι από την αρχή το Survivor. Μπορεί οι κόκκινοι να αποχαιρετούν την Ανθή, η ψυχολογία τους φαίνεται να αλλάζει. Αφήνουν πίσω τους την… ηττοπάθεια, και καλωσορίζουν και νέο παίκτη στην ομάδα τους.

Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor φαίνεται πως ικανοποίησε τους περισσότερους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, μάλλον όλους τους παίκτες της κόκκινης ομάδας. Όλοι τους, σαν ένα κουβάρι, πανηγυρίζουν έξαλλα αυτή την εξέλιξη! 

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται στο τρέιλερ του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο που είναι να προβληθεί το βράδυ της Κυριακής.

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, υπάρχει ένα πλάνο με την Ανθή Σαλαγκούδη να χαιρετάει τους συμπαίκτες της. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλάει στην κάμερα και ακούγεται να λέει: «Μάλλον ακούστηκαν οι προσευχές μου»! 

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος αναφέρει σχετικά με το κλίμα ποιυ επικρατεί στην παραλία μετά την αποχώρηση της Ανθής, πως «πανηγύριζαν όλο το βράδυ στην καλύβα». Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κορόμι συμπληρώνει: «Δεν ξεκινάμε από το -2, αλλά από το 0-0», αναφερόμενος ασφαλώς στην αγωνιστική απόδοση της Ανθής.

Τέλος, ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρει μπροστά στην κάμερα: «Το βλέμμα μου πήγε στην μπλε ομάδα. Ήταν τόσο ξενερωμένοι με το αποτέλεσμα που θέλανε να ανεβάσουν την Ανθή στα μάτια του κόσμου, να την μειώσουν και να την παρουσιάσουν στα μάτια του κόσμου ότι εμείς της φερόμασταν άσχημα. Κάτι που δεν ίσχυε».

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε και την τελευταία προσθήκη παίκτη. Πρόκειται για μία παίκτρια που θα ενισχύσει την κόκκινη ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου φαγητού, αυτή θα είναι η τελευταία προσθήκη καινούργιου παίκτη για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Media Τελευταίες ειδήσεις