Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Survivor: Η Όλγα Πηλιάκη αφήνει πίσω τον Στέλιο Χανταμπάκη και πάει Άγιο Δομίνικο

Survivor: Η Όλγα Πηλιάκη αφήνει πίσω τον Στέλιο Χανταμπάκη και πάει Άγιο Δομίνικο
NDP

Η Όλγα Πηλιάκη έδωσε τα χέρια για το Survivor. Η 34χρονη αθλήτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη απάντησε καταφατικά στην πρόταση της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

Το πολυπόθητο «ναι» είπε η Όλγα Πηλιάκη για να πάρει μέρος στον νέο κύκλο του Survivor. Η γνωστή αθλήτρια και σύντροφος του Στέλιου Χανταμπάκη θα περάσει τους επόμενους μήνες της ζωής της στη ζούγκλα και τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια Σου».

«Έχουμε μία γυναίκα, μία αθλήτρια που πιστεύω ότι θα σαρώσει στο Survivor και έδωσε τα χέρια, είναι αποκλειστικό, θα τη δούμε σίγουρα. Είναι η Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, που θα ταξιδεύσει στον Άγιο Δομίνικο και θα τη δούμε πραγματικά να δίνει πόνο στα αγωνίσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Όπως είναι λογικό και εν όψει της πρεμιέρας του νέου κύκλου, οι εξελίξεις στο reality επιβίωσης «τρέχουν». Μάθε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα η καινούργια σεζόν του Survivor αλλά και την πρωτοφανή αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού, που αλλάζει ραγδαία τα δεδομένα.

Media Τελευταίες ειδήσεις