Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Acun λέει στους παίκτες για το σεισμό στην Τουρκία

Survivor: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Acun λέει στους παίκτες για το σεισμό στην Τουρκία

Ο Acun Ilicali είχε το δύσκολο έργο να ενημερώσει τους παίκτες που συμμετέχουν στο Survivor της Τουρκίας για τον φονικό σεισμό που «χτύπησε» τη χώρα τους και κόστισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Οι αντιδράσεις τους είναι συγκλονιστικές.

Η στιγμή της ανακοίνωσης προβλήθηκε στο χθεσινό (21.02.2023) επεισόδιο του Survivor της Τουρκίας και το βίντεο με την ανακοίνωση από τον Acun Ilicali να ενημερώνει τους παίκτες για τον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου, έχει γίνει viral.

Ο σεισμός στην Τουρκία, τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου, άφησε πίσω του θάνατο και απόλυτη καταστροφή.

Ο παραγωγός του Survivor είπε στους παίκτες για τις δύσκολες στιγμές στη χώρα τους και εκείνοι ξεσπούν σε κλάματα και ζητούν να μάθουν για την κατάσταση των δικών τους ανθρώπων!

Οι παίκτες ξεσπούν σε κλάματα και ζητούν διευκρινίσεις για την υγεία των συγγενών τους.

«Έγινε ένας πολύ μεγάλος σεισμός στη χώρα μας με επίκεντρο το Καχραμανμαράς. Μιλήσαμε με τις οικογένειές σας. Δεν υπάρχουν απώλειες ζωής μεταξύ των στενών συγγενών σας.

Ωστόσο, βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ως χώρα. Κάνουμε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Θα σας πάμε σπίτι σας.

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την περιοχή που έχει πληγεί από το σεισμό, όσο μπορούμε. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Δε θέλω να μιλήσω πολύ. Μπορείτε να μιλήσετε με τους συγγενείς σας. Μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει ως έθνος», είπε ο Acun Ilicali.

Η ενημέρωση των παικτών για τον σεισμό έγινε την ημέρα που ο Εγκέλαδος προκάλεσε την απόλυτη καταστροφή στο Καρχμανμαράς, την Αντιόχεια κι άλλες πόλεις της Τουρκίας αλλά και της Συρίας.

Τα γυρίσματα είχαν διακοπεί για 2 εβδομάδες και όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στην Τουρκία για να δουν τους αγαπημένους τους.

Πλέον, το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά με τους διαγωνιζόμενους να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Media Τελευταίες ειδήσεις