Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Νικητής ο Στάθης Σχίζας

Survivor: Νικητής ο Στάθης Σχίζας

Αυλαία έριξε και επίσημα το Survivor 2022!

Από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι έπεσε η αυλαία του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Οι δυο φιναλίστ που πάλεψαν μέχρι τέλους ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

“To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκκο ρυζιού για να φάμε”.

“Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου” εξομολογήθηκε αρχικά ο Στάθης Σχίζας στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Με τη σειρά του, ο Άρης Σοϊλέδης παραδέχθηκε πως “η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν εκείνη του τραυματισμού μου. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά, είχα μόνο μικροτραυματισμούς. Εκείνη τη στιγμή που χτύπησα, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό και φοβήθηκα μην μου στερήσει ο τραυματισμός τη συνέχεια στο παιχνίδι”.

Στο κλείσιμο όμως της μεγάλης βραδιάς για το Survivor ήρθε όμως η στιγμή που ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Το όνομα του παίκτη που κατόρθωσε να φτάσει στην κορυφή του ριάλιτι επιβίωσης και να κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι… Στάθης Σχίζας!

Media Τελευταίες ειδήσεις