Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους πρώτος υποψήφιος μετά την Ένωση

Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους πρώτος υποψήφιος μετά την Ένωση

Άλλοι ψάχνουν… πατήματα, άλλοι γκρινιάζουν για την παραλία, άλλοι γκρεμίζουν σύμβολα. Η επόμενη μέρα μετά το πάρτι της Ένωσης βρήκε τους παίκτες του Survivor… αλλού να πατάνε και αλλού να βρίσκονται.

Στο μυαλό όλων εκτός από το φαγητό ήταν και το πάρτι με τον Σάκη Ρουβά. Αλλά μετά το πάρτι της Ένωσης, για τους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor, ήρθε η σκληρή πραγματικότητα και ο πρώτος αγώνας ασυλίας.

Στην παραλία των Κόκκινων, οι οποίοι είναι οι οικοδεσπότες, όλοι προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους. «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το μέρος» αναφώνησε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Όταν οι… φιλοξενούμενοι τακτοποιήθηκαν, άρχισε το…δεύτερο μέρος της γκρίνιας, με τους Μπλε να ζητούν να μπουν κανόνες για να μην… «ανατιναχτεί» η κοινή, πια, καλύβα.

  

  

  

  

Και όταν οι δυο ομάδες ξεκίνησαν για τον αγώνα ασυλίας, η καταρρακτώδης βροχή που ξέσπασε δεν σταμάτησε τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό, από το να κάνει μια ανακοίνωση «βόμβα»: για τις επόμενες δυο εβδομάδες, οι γυναίκες και από τις δυο πλευρές, θα έχουν ασυλία!

«Θέλω όλα τα γυναικεία αυτιά συγκεντρωμένα εδώ. Έχουμε 3 γυναίκες στην Κόκκινη ομάδα και 3 στη Μπλε. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, λοιπόν, τα κορίτσια μας θα παραμείνουν ασφαλή. Θα έχουμε μόνο ανδρικές μονομαχίες και ανδρικές αποχωρήσεις. Βασικό όμως και τα κορίτσια να συνεισφέρουν φέρνοντας πόντους στις ομάδες τους για να προστατεύσουν τους άντρες», είπε ο Γιώργος Λιανός.

  

Και όταν οι παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης, τα έδωσαν όλα. Και η ασυλία κρίθηκε στο… νήμα, στο flag race, όπου τη 12η νίκη διεκδίκησαν και τελικά πήραν ο Φάνης Μπολέτσης με την Αναστασία Τσέρου για τους Μπλε, που επικράτησαν του Γιώργου Γκιουλέκα και της Κατερίνας Δαλάκα. 12-11 το τελικό σκορ και η ασυλία στους Μπλε.

  

Έτσι, στο πρώτο συμβούλιο μετά την Ένωση, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που πήγαν στην κάλπη. Οι ψήφοι τους μοιράστηκαν ανάμεσα στον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ο οποίος ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και βγήκε υποψήφιος.

  

«Είναι μία διαδικασία αναπόφευκτη. Αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το απολαμβάνεις. Οπότε κι εγώ θα πάω στη μονομαχία να το απολαύσω κι όποιος άλλος θέλει να με συντροφεύσει σε εκείνη τη βραδιά», δήλωσε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους αφού τελείωσε η ψηφοφορία.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις