Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος, η μάχιμη Ταραμπάνκο και το «φαβορί Ασημακόπουλος»

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος, η μάχιμη Ταραμπάνκο και το «φαβορί Ασημακόπουλος»

SURVIVOR: Από την πρώτη μέρα, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με τις αντίξοες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν έλειψαν και οι πρώτες κόντρες στο παιχνίδι επιβίωσης.

SURVIVOR: Μετά από μια σεζόν ανάπαυσης, το Survivor έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, νωρίτερα από ποτέ, και η τηλεθέαση, τουλάχιστον για το πρώτο επεισόδιο, έδειξε να επιστρέφει με… φόρα. παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επέστρεψε με τον τέταρτο κύκλο του, και θέλει να βάλει τα δυνατά του για να καταγράψει μια ικανοποιητική πορεία στους πίνακες της τηλεθέασης.

Στο πρώτο αγώνισμα στο Διάσημοι και Μαχητές επιδόθηκαν σε έναν αγώνα ταχύτητας, έχοντας να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια μέσα στο νερό.

Το Survivor ξεκίνησε εντυπωσιακά το βράδυ της Κυριακής, και η Κατερίνα Καινούργιου με την παρέα της και τον πρώην νικητή του Survivor Ηλία Γκότση σχολιάζουν όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο.

Στην πρώτη αναμέτρηση οι δύο ομάδες έπρεπε να φτάσουν στην εξέδρα όπου βρισκόταν ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κολυμπώντας.

Κάποιοι ήταν περισσότερο εξοικειωμένοι και κάποιοι άλλοι τα βρήκαν δύσκολα. Η ομάδα που κατάφερε να φτάσει πρώτη στην απέναντι μεριά ήταν οι Μαχητές με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor: Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του πρώτου επεισοδίου.

Οι Μαχητές ξεσπούν πως η Μαριπόζα όλη τη μέρα κάθεται.

Οι ηττημένοι Διάσημοι φτάνουν στην παραλία που βρίσκουν μια καλύβα άφτιαχτη.

Καταρρακτώδης βροχή τη πρώτη νύχτα στο νησί.

Media Τελευταίες ειδήσεις