Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Survivor: Οι πρώτες κόντρες και το φλερτ με την πνευμονία

Survivor: Οι πρώτες κόντρες και το φλερτ με την πνευμονία

SURVIVOR – ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δύσκολη η πρώτη μέρα και ακόμη πιο δύσκολη η πρώτη βραδιά για τους παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Οι κόντρες και η καταρρακτώδης βροχή.

Τα βρήκαν σκούρα από τις πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor. Από την πρώτη κιόλας μέρα είχαμε τις πρώτες κόντρες ανάμεσα στπυς παίκτες, ενώ όταν έπεσε τοι βράδυ, οι Διάσημοι τα είδαν… σκούρα.

Δύο Διάσημοι, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Περικλής Κονδυλάτος, ήρθαν σε αντιπαράθεση για ένα καβούρι! Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έκανε μία βόλτα στη ζούγκλα, και βρήκε ένα μικρό καβουράκι. Η πρώτη του σκέψη ήταν να το βράσουν μαζί με το ρύζι και να το φάνε.

Δεδομένου ότι το καβούρι ήταν πολύ μικρό κάποιοι από τους συμπαίκτες τους διαφώνησαν, με την Άννα Μαρία να δείχνει την αντίθεσή της. Ειδικότερα, η ίδια υποστήριξε ότι επειδή το καβουράκι ήταν πολύ μικρό δεν θα έδινε καμία γεύση στο ρύζι.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο άρχισαν οι διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Όσον αφορά στην ομάδα των διάσημων οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια διαφωνία ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Περικλή Κονδυλάτο. Η γνωστή youtuber και ηθοποιός και ο σχεδιαστής κοσμημάτων ήρθαν σε αντιπαράθεση για ένα… καβούρι.

Τότε, ο Περικλής Κονδυλάτος ξέσπασε: “Κάποια κοπέλα εξέφρασε πολύ χαζά, κατά τη γνώμη μου, ότι δεν πρέπει να το φάμε για περιβαλλοντολογικούς λόγους και κάποια είδους ευαισθητοποίηση που είναι πέρα από τη σφαίρα της λογικής και της φαντασίας…”

Η πρώτη νύχτα για τους Διάσημους παίκτες του Survivor δεν ήταν καθόλου ειδυλλιακή, καθώς ο καιρός στον Άγιο Δομίνικο έδειξε τα δόντια του. Οι Έλληνες Survivor έπρεπε να αντιμετωπίσουν την καταρρακτώδη βροχή και πήραν μια πρώτη γεύση από αυτό που έχουν να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια του ριάλιτι.

Το βράδυ έβρεξε καταρρακτωδώς στο νησί, και κανένας δεν κατάφερε να κλείσει μάτι, ενώ οι περισσότεροι άρχισαν να λένε ότι “φλερτάρουν με την πνευμονία”.

Media Τελευταίες ειδήσεις