Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Όλα μέλι γάλα για Παππά και Μπόγδανο μετά την έκρηξη

Survivor: Όλα μέλι γάλα για Παππά και Μπόγδανο μετά την έκρηξη

Όσα ειπώθηκαν στην κόκκινη ομάδα στο Survivor της Δευτέρας!

Πιο ενωμένοι από ποτέ φάνηκαν πως θέλουν να γίνουν οι Κόκκινοι στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί όπου ο Ηλίας Μπόγδανος ήρθε εκ νέου κοντά τόσο με τον Τριαντάφυλλο όσο και με τον Αλέξη Παππά με συνδετικό, μάλιστα, κρίκο τον Κώστα Παπαδόπουλου.

Μέχρι και ο γοητευτικός ηθοποιός παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι μάλλον τσίγκλισε τον συμπαίκτη του και αισθάνθηκε άσχημα για αυτό.

“Ο Αλέξης είπε ότι είναι πολύ ωραίο η ομάδα το πρωί να μαζευτεί και να συζητήσουμε το πρωί για τον αγώνα. Εγώ, όπως έχω πει πάρα πολλές φορές και στο παρελθόν, εδώ πέρα δεν είμαι για να δημιουργούνται εντάσεις.

Δεν μου αρέσουν και δεν μου κάνουν καλό σαν άνθρωπο οπότε εννοείται και αυτός είναι ο λόγος που αντέδρασα χθες στα λεγόμενα του. Νόμιζα ότι είμαστε πολύ οκ και μπορούμε να πορευτούμε παράλληλα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

“Όσα έγιναν με τον Ηλία στο χθεσινό αγώνισμα ήταν ντροπιαστικά για την κόκκινη ομάδα και ο ίδιος κατάλαβε ότι υπερέβει τα όρια.

Κατάλαβα και γω ότι μπορεί με τη στάση μου να τον τσίγκλισα εκείνη τη στιγμή πριν τον αγώνα” παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Αλέξης Παππάς. «Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση. Ένιωσα άσχημα γιατί φοβήθηκα για εκείνον”.

Media Τελευταίες ειδήσεις