Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Όσα αποκάλυψε η Αγγελική Λάμπρη γι’ αυτά που δεν βλέπουμε

Survivor: Όσα αποκάλυψε η Αγγελική Λάμπρη γι’ αυτά που δεν βλέπουμε

“Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν ήταν έτσι όταν ήμασταν μαζί στο Survivor. Ο Περικλής είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος, υπέρ της ομάδας.”, δηλώνει η Αγγελική Λάμπρη.

Η Αγγελική Λάμπρη αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε στον καναπέ του Love It. Οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή και εκείνη απάντησε για πολλά.

“Δεν θέλω να δω επεισόδια του Survivor γιατί είναι άλλο το είσαι μέσα και άλλο το τι επιλέγουν να φανεί. Είδα το πρώτο επεισόδιο και έμεινα παγωτό. Είδα ανθρώπους που περνάγαμε καλά, να τσακώνονται μόνο. Δεν είδα πλάκα, δεν είδα τίποτα. Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν ήταν έτσι όταν ήμασταν μαζί. Ο Περικλής είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος, υπέρ της ομάδας. Προφανώς τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα και έχει φτάσει στα όριά του.

Τις δύο εβδομάδες που ήμουν, αυτό το κλίμα δεν υπήρχε. Είχαμε μια υπόνοια ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό στους Μαχητές, αλλά σε εμάς δεν υπήρχε. Και ο Πάνος Καλίδης μουχρίτσα, θα του το πω όταν βγει. Δεν είναι ωραίο όταν πεινάνε όλοι να μοιράζεις το φαγητό με κάποιον άλλον μόνο, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.

Δεν θα ξεχάσω που έψαχνα στα σκουπίδια τα αποφάγια του συνεργείου. Δεν υπάρχει το συναίσθημα αυτό. Έλεγα δεν θα το ζήσω ποτέ στη ζωή μου», είπε η Αγγελική Λάμπρη.

Media Τελευταίες ειδήσεις