Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βρισηίδα και Ναυσικά

Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βρισηίδα και Ναυσικά

Βαριές κουβέντες και μια κόντρα που κρατάει καιρό στο Survivor. Αυτή ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας στο Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου έχασε σε έναν αγώνα της και έγινε έξαλλη, με την Κάτια Ταραμπάνκο να μπαίνει στη μέση για να μην… ορμήσει στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Ρε Βρισηίδα κάθε φορά εμείς φταίμε; Έλεος δηλαδή. Κάθε φορά που χάνεις φταίει ο πάγκος; Αν είναι δυνατόν».

Η Βρισηίδα δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο μετά την ήττα της και ξέσπασε: «Θα την σκοτώσω. Μαζέψτε την τώρα. Μαζέψτε την!».

 

Μάλιστα η Κάτια Ταραμπάνκο έτρεξε αμέσως για να ηρεμήσει την κατάσταση καθώς η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν έτοιμη να ορμήσει στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!

 

 

Αργότερα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολίασε το πρωτοφανές ξέσπασμα της συμπαίκτριάς της λέγοντας: «Εγώ είμαι η πηγή του κακού, αυτή η ψωνισμένη, άτιμη γυναίκα που τα προκαλώ όλα. Κατηγορήστε με, δηλώνω ένοχη… Εγώ σαν Ναυσικά κάνω υπομονή εδώ μέσα μια, δυο, τρεις φορές και κάνω μετά το μπαμ. Η Βρισηίδα έχει σίγουρα θέμα μαζί μου. Τι προάλλες έλεγε ότι της κάνουμε επίθεση. Δεν της κάνω, μπορεί σήμερα αλλά απόλυτα δικαιολογημένα και με επιχειρήματα.

Ξαφνικά έχασες και σου έφταιγε ο πάγκος. Έχασα χθες δύο φορές. Όλοι χάνουμε εδώ πέρα και κανείς δεν είναι αήττητος. Αποδέξου το λοιπόν για να μη μας σπας τα…».

 

Η συνέχεια… σήμερα (14.02.2022) στον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις