Media

Survivor: Πέφτουν οι μάσκες – Καυτά φιλιά στο στόμα και αποκαλύψεις

Απίστευτα όσα θα δούμε στο αποψινό πεισόδιο στο Survivor. Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης έρχονται πολύ κοντά, και αρχίζουν οι αποκαλύψεις.

Γεμάτο ανατροπές και… αποκαλύψεις το αποψινό επεισόδιο στο Survivor. Το ότι ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ερωτευμένος με τη Μυριέλλα Κουρεντή είναι γνωστό, ωστόσο, απόψε η κατάσταση θα πάει ένα βήμα παραπέρα.

Όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή ανταλλάσουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Ο Βαλάντης, μάλιστα, δεν θα χάσει την ευκαιρία να σχολιάσει αρνητικά το συγκεκριμένο γεγονός στο συμβούλιο του νησιού, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παίκτης των Διασήμων, θα κάνει λόγο για ερωτοτροπίες που τον ενοχλούσαν καθώς τις έβλεπε μπροστά στα μάτια του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega