Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Πηλίδης και Κατσαούνης – «Μάζεψε το στόμα σου»

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Πηλίδης και Κατσαούνης – «Μάζεψε το στόμα σου»

Σκληρές μονομαχίες στα αγωνίσματα του Survivor, και τα πράγματα… ξεφεύγουν. Διάσημοι και Μαχητές πάλεψαν πολύ σκληρά στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, και ο αγώνας ήταν άκρως έντονος.

Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ο Γιωρίκας Πηλίδης καταφέρνει να βάλει καλάθι και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, μόνο που ο Γιώργος Κατσαούνης όρμηξε με φόρα επάνω του για να διακόψει τη πορεία του και τον έριξε κάτω.

Η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει κι οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, έτοιμοι να μαλώσουν άγρια.

Οι συμπαίκτες του τους χώρισαν για να αποφύγουν τα χειρότερα αλλά τα βλέμματά τους τα έλεγαν όλα και φαίνεται ότι ο ένας βλέπει στον άλλον έναν ισχυρό αντίπαλο.

«Μάζεψε το στόμα σου», φώναζε ο Γιώργος Κατσαούνης κι ο Γιωρίκας Πηλίδης του απάντησε σε έντονο ύφος: «Γιατί τι θα μου κάνεις;»

Η κόντρα αυτή ανάμεσα στους δύο παίκτες του Survivor κρατάει αρκετές μέρες, καθώς οι δυο τους είχαν λογομαχία στους πάγκους και οι συμπαίκτες τους τους συγκράτησαν τελευταία στιγμή για να αποφευχθούν τα χειρότερα μπροστά στις κάμερες.

Ο Γιώργος Πηλίδης έδωσε μάλιστα και τη δική του εξήγηση για το περιστατικό. «Έχουμε έντονες στιγμές με τον Γιώργο αλλά άντρες είμαστε θα τα λύσουμε».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις