Site icon NewsIT

Survivor: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος στον μεγάλο τελικό

05.07.2021 | 08:57
Survivor: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος στον μεγάλο τελικό

Αυτή είναι η δυάδα του μεγάλου τελικού του Survivor!

Μια μεγάλη βραδιά για το Survivor έλαβε χώρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής. Αυτή του λαμπρού ημιτελικού όπου θα “κλείδωναν” οι δύο θέσεις για τον επερχόμενο μεγάλο τελικό.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της μετάδοσης, όμως, η αγωνία για έναν παίκτη του Survivor ολοκληρώθηκε καθώς βρέθηκε στην τέταρτη θέση και δεν συνέχισε ως φιναλίστ. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος και ηττήθηκε στη μονομαχία με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, η τελική τριάδα των φιναλίστ του Survivor διαμορφώθηκε ως εξής. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Οι τρεις παίκτες του Survivor τέθηκαν εκ νέου, από το μηδέν όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου οι δύο να βρεθούν ένα βράδυ αργότερα στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά από πολλά λεπτά η ώρα έφτασε στην μεγάλη ανακοίνωση του Survivor. Τη στιγμή, δηλαδή, που όλοι θα μαθαίναμε ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό, οι δυάδα του τελικού θα έχει τα εξής ονόματα… Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης!

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version