Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Σάλος με τη χυδαία ατάκα του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Survivor: Σάλος με τη χυδαία ατάκα του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη χυδαία ατάκα του Βαλάντη στο Survivor κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία δεν προβλήθηκε στο επεισόδιο καθώς κόπηκε από το μοντάζ αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα Δευτέρα (17.1.2022) και σόκαρε τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Βαλάντης είπε μια χυδαία ατάκα προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα και να αποχωρεί για λίγο.

Η ατάκα είχε να κάνει με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν η Ευρυδίκη και αποκαλύφθηκε σήμερα στην τηλεόραση του ALPHA. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούριου έμεινε άφωνη όταν άκουσε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει «ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με τη συγκεκριμένη αρρώστια να λέει «γι’ αυτό το έπαθες», είναι υπάνθρωπο, είναι εγκληματικό. Είναι θαύμα που ζει και να την καταριέσαι με το ίδιο πράγμα, είναι άνω ποταμών».

Η Κατερίνα Καινούργιου, όταν πληροφορήθηκε γι’ αυτό που είπε ο Βαλάντης, αναφώνησε σοκαρισμένη: «Τι είπε παιδιά; Αλήθεια; Σοβαρά μιλάτε»;.

Η ίδια η Ευρυδίκη είπε, όταν επέστρεψε στο Συμβούλιο του Νησιού εμφανώς αναστατωμένη: «Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου… Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε». Ο Βαλάντης δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη, την οποία η Ευρυδίκη δε φάνηκε να δέχεται.

Για το θέμα αυτό μίλησε και στην τηλεόραση του ALPHA ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι:

«Ήταν επόμενο να στενοχωρηθώ. Αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν τελείως απαράδεκτο. Φάνηκε από την αρχή ότι είναι μια διχασμένη προσωπικότητα και κακώς τον κράτησαν εκεί πέρα. Θα έπρεπε να έχει φύγει το επόμενο λεπτό. Εγώ πιστεύω πως δεν θα τον ψήφιζαν, αλλά αυτό που έκανε του γύρισε μπούμερανγκ. Με την Ευρυδίκη δεν έχω επικοινωνήσει. Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας. Θα έπρεπε να έχει αποβληθεί. Ο Λάμπρος κράτησε την καλύτερη θέση και είπε το σωστό. Πάνε επτά χρόνια από αυτή την ιστορία με την υγεία της».

Media Τελευταίες ειδήσεις