Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Survivor spoiler: Νέα συμμαχία στους κόκκινους πριν την ένωση – Η αποκάλυψη Κονδυλάτου για Σαλαγκούδη

Survivor spoiler: Νέα συμμαχία στους κόκκινους πριν την ένωση – Η αποκάλυψη Κονδυλάτου για Σαλαγκούδη

SURVIVOR: Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, άλλαξαν οι ισορροπίες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Πως θα φτάσουν στην ένωση οι δύο ομάδες.

SURVIVOR: Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το παιχνίδι αλλάζει τις ισορροπίες που είχαν σχηματιστεί. Μία νέα συμμαχία φαίνεται πως δημιουργείται στην κόκκινη ομάδα.

Όπως είπε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, τον Τριαντάφυλλο, εκτός από τη Μαριάνθη Κάσδαγκλη, πλησιάζουν ο Παύλος Γαλακτερός και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης αλλάζουν πολύ συχνά και θα υπάρξει «σκληρό ροκ» μετά την ένωση των δύο ομάδων. «Ο Τριαντάφυλλος θα κάνει υπομονή μέχρι τις 11 Απριλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ένωση» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο Ευτυχείτε.

Δες το σχετικό ρεπορτάζ στο Ευτυχείτε:

Αποκάλυψη Κονδυλάτου

Ο Περικλής Κονδυλάτος υποδέχτηκε στο σπίτι του την κάμερα του “Πρωινού” και μίλησε για το Survivor, αναφέρθηκε ότι πιστεύει σε ένα εσωτερικό μονοπάτι που λέγεται “καμπάλα”, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει φιλήσει την Ανθή Σαλαγκούδη στο στόμα.

Την Ανθή Σαλαγκούδη την είχα φιλήσει στο στόμα. Μία φορά! Δεν νομίζω ότι το έδειξαν αυτό οι κάμερες. Τη φίλησα γιατί χάρηκα πάρα πολύ για το έπαθλο. Νομίζω ήταν η φορά που είχαμε κερδίσει τη μπουγάτσα. Ήταν και η Ανθή χαρούμενη, οπότε νομίζω ότι δεν είχε πρόβλημα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Οι δυο τους μπορεί μετά την έξοδό τους από το Survivor να μην έχουν επικοινωνήσει, καθώς υπήρξε μια “κόντρα” μεταξύ τους, όμως εντός παιχνιδιού φαίνεται πως είχαν πολλές ευχάριστες στιγμές.

Δείτε το βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις