Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Survivor: Στη φόρα οι συμμαχίες – Τα 5 κιλά ψάρια και το μισό μπουκάλι λάδι που χάθηκε

Survivor: Στη φόρα οι συμμαχίες – Τα 5 κιλά ψάρια και το μισό μπουκάλι λάδι που χάθηκε

SURVIVOR: Οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο περνούν με σκληρές μονομαχίες, αλλά πλέον αρχίζουν να έρχονται στο φως και οι συμμαχίες σε Μαχητές και Διάσημους.

Ημέρα αποχώρησης η χθεσινή για το Survivor, αλλά αυτό που καθόρισε την εξέλιξη του οπαιχνιδιού ήταν η πρώτη υποψηφιότητα από την ομάδα των Μαχητών που έφερε εσωτερικές συγκρούσεις που σίγουρα επηρέασαν την ψυχολογία των παικτών.

Μετά τον άγριο καβγά που στήθηκε ανάμεσα στην Ασημίνα και στους συμπαίκτες της, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να μάθει τι έχει συμβεί.

Τον λόγο πήρε και ο Κώστας Παπαδόπουλος αλλά και η Ασημίνα και ο Γιώργος, οι οποίοι μίλησαν για την ένταση στην παραλία τους, γεγονός που εξέπληξε την ομάδα των Διασήμων.

Μισό μπουκάλι λάδι “χάθηκε” από τις προμήθειες των Διασήμων

Οι Μαχητές πιάνουν 5 κιλά ψάρια από την πρώτη μέρα

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Αγγελική Λάμπρη και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, είχε ήδη κριθεί από την ψηφοφορία των τηλεθεατών που έλαβε χώρα λίγα 24ωρα νωρίτερα.

Εκεί η πιο δημοφιλής παίκτρια των Διασήμων ήταν η Κάτια Ταραμπανκό η οποία και υπέδειξε σαν τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ από τους Μαχητές ο πιο δημοφιλής παίκτης ήταν ο Νίκος Μπάρτζης που έδειξε την Σοφία Μαργαρίτη.

Όμως, τις λιγότερες θετικές ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού είχε λάβει η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, η οποία και αποχώρησε από το Survivor! «Ήταν μια ωραία εμπειρία ιδιαίτερη και ήθελε πολλή δύναμη για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Λάμπρη.

Την ίδια στιγμή, άνω κάτω έχουν γίνει οι Μαχητές με την Ασημίνα Ιγγλέζου στο Survivor. Την πρώτη της εβδομάδα στο Survivor έκλεινε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο επεισόδιο της Πέμπτης. Οι συμπαίκτες της, όμως, στην παραλία των Μαχητών φαίνεται πως δεν είδαν με καλό μάτι την όποια… συνεισφορά της όμορφης ξανθιάς.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το νέο αγώνισμα επάθλου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δίστασε να ανοίξει δημόσια πυρά προς την Ασημίνα Ιγγλέζου με εκείνη να προσπαθεί να υποστηρίξει τον εαυτό της. «Στην αρχή φαινόταν πολύ καλή αλλά μετά έγινε λίγο σαν… οχιά που θέλει να μας φάει! Μπήκε στην ομάδα και με κατηγορούσε για πράγματα τα οποία δεν ήξερε. Εδώ είμαι 15, 20 μέρες και η Ασημίνα στις τέσσερις ημέρες έχει υψώσει κεφάλι» δήλωσε, στην κάμερα του Survivor, ο παίκτης των Μαχητών.

«Η Ασημίνα με κατηγόρησε ότι εγώ ήμουν λιγότερο ικανός από τον James. Δεν είχα παίξει δεύτερο ραν και από μόνος μου προσφέρθηκα στο τρίτο να παίξω. Δεν είχα χάσει. Δεν είχα κάποια ήττα» πρόσθεσε ο παίκτης των Μαχητών. Παράλληλα, η Σοφία Μαργαρίτη τόνισε πως «στην Ασημίνα με ενόχλησε η ξαφνική της επίθεση. Δεν κατάλαβα από που προήλθε όλο αυτό το μένος ξαφνικά».
Με την Σοφία δεν εκνευρίστηκα μία μέρα, έχει ξανασυμβεί διότι κάνει του κεφαλιού της και κάνει το δικό της» σημείωσε η Ασημίνα Ιγγλέζου στην κάμερα του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις