Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Τα σχόλια των «παλτών» για τα σώματα των Μαχητών και τα «φάρμακα»

Survivor: Τα σχόλια των «παλτών» για τα σώματα των Μαχητών και τα «φάρμακα»

SURVIVOR: Ένα ακόμη επεισόδιο με απίστευτες μονομαχίες στον στίβο μάχης, κόντρες, καρφιά και απίστευτες ατάκες. Όσα έγιναν μπροστά από τις κάμερες και ίσως δεν προσέξατε.

Οι συντελεστές και συνεργάτες της εκπομπής Το Πρωινό σχολιάζουν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, που είχε λίγο από όλα. Ο Αλέξης Παππάς «καταδίκασε» τον Γιώργο Κοψιδά και την Ανθή Σαλαγκούδη για… 10 κόκκους ρύζι. Τα σχόλια των «παλτών» για τα σώματα των Μαχητών και τα… «φάρμακα».

Η «παιχτούρα» Πάνος Καλίδης, ο αέρας της σιγουριάς και η ήττα από τους Μαχητές. Η ανακατώστρα Αγγέλα και το «πετσόκομα» της Κάτιας Ταρμπάνκο.

Στη δοκιμασία που είδαμε χθες, οι συμμετέχοντες των δύο ομάδων έπρεπε να περάσουν από αρκετά εμπόδια που περιείχαν και το υγρό στοιχείο και στο τέλος να ρίξουνε βολές που θα κατέληγαν σε μία τρύπα. Παρά το γεγονός ότι αρχικά η μάχη ήταν ντέρμπι, στην πορεία μία ομάδα κέρδιζε σταδιακά το προβάδισμα. Οι βολές στον στόχο δυσκόλεψαν και τις δύο ομάδες αλλά μία ήταν αυτή που τα κατάφερε. Οι Μαχητές κέρδισαν άλλη μία φορά και με σκορ 10-5, και οι Διάσημοι δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν αυτή τους την ήττα.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις