Δευτέρα, 15 Απρ.
19oC Αθήνα

The Chase – Πάνος Δημάκης: Ένας παίκτης κοιτούσε το χέρι μου για να δει την απάντηση, τον ξεγέλασα και πάτησα άλλο κουμπί

The Chase – Πάνος Δημάκης: Ένας παίκτης κοιτούσε το χέρι μου για να δει την απάντηση, τον ξεγέλασα και πάτησα άλλο κουμπί

Το πιο διάσημο «γεράκι», ο Chaser Πάνος Δημάκης, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα του γυρίσματα στο παιχνίδι, το «The Chase» αλλά και πως προέκυψε το όνομα «Γεράκι».

«Στο πρώτο μου γύρισμα είχα άγχος, γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν βρισκόμουν μπροστά από τις κάμερες ως παίκτης.

Εκπροσωπώ μία παραγωγή και δε θέλω να χάνω, Το όνομα «Γεράκι» το διάλεξα μόνος μου, γιατί είδα ότι στην Αγγλία κάποιοι chasers είχαν ονόματα ζώων. Σκέφτηκα κάτι εύστροφο, γρήγορο και να έχει μία αρχοντιά», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Δημάκης.

«Γελάμε και περνάμε πολύ ωραία πίσω στα παρασκήνια. Η παραγωγή βάζει τραγούδια και γίνεται ένα πανηγύρι. Είμαι λίγο τρολ και πολλές φορές όταν θα πω κάποιο αστείο μπορεί να αρέσει στη Μαρία Μπεκατώρου, ενώ άλλες λέει ότι είναι «κρύο».

Όταν φτάνω στον τελικό κάθε φορά ξεφυσάω, γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να κολλήσω και πολλές φορές βρίσκω την απάντηση όταν θα πω «πάσο». Δε νευριάζω, στενοχωριέμαι», αποκάλυψε ο Chaser.

Του έχουν τύχει ποτέ απρόοπτα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων; «Έχει τύχει να ξεχάσω να κουμπώσω ένα κουμπί στο σακάκι και να προσπαθώ να ξεκουμπώσω κάτι ήδη ξεκουμπωμένο. Άλλη φορά έχω κουμπώσει και τα δυο κουμπιά στο σακάκι και ξεκουμπώνοντας το «πάνω», δεν μπορούσε να ανοίξει», σημειώνει ο Πάνος Δημάκης.

«Μπορεί να έχω το αρχικό γράμμα ενός ηθοποιού και να μη μου έρχεται η απάντηση, μπορεί να περάσουν και δέκα δευτερόλεπτα για να το θυμηθώ. Αντιλήφθηκα ότι ένας παίκτης κοιτούσε προς τα που πήγαινε το χέρι μου για να δει τη σωστή απάντηση. Τον ξεγέλασα όμως και πάτησα το κουμπί με το μικρό μου δάχτυλο».

«Μία κυρία είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, ήταν πρωτότυπο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού πάντα χαιρετάω και βγάζω φωτογραφίες με τους παίκτες. Ακόμη κι αν έχουν χάσει, με αντιμετωπίζουν με χαρά», είπε ο Chaser Πάνος Δημάκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις