Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

The Crown: Ανέβηκαν στο Netflix τα 4 πρώτα επεισόδια του 6ου κύκλου

The Crown: Ανέβηκαν στο Netflix τα 4 πρώτα επεισόδια του 6ου κύκλου

Αν δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου όταν θα «ανέβουν» στο Netflix τα υπόλοιπα επεισόδια του The Crown, πάρτε ποπ κορν και ξεκινήσετε. Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του 6ου και τελευταίου κύκλου, είναι εδώ.

Το απόγευμα της Πέμπτης (16.11.2023) οι συνδρομητές του Netflix έλαβαν το email που περίμεναν καιρό: η τελευταία σεζόν του The Crown έχει ανέβει στην πλατφόρμα.

Δεν είναι όλη η 6η σεζόν αλλά τα τέσσερα πρώτα επεισόδια. Είναι το πρώτο μέρος. 

Στο πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν του The Crown, η Νταϊάνα κάνει διακοπές στο Σεν Τροπέ με τον Ντόντι αλ Φαγιέντ, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος μάταια περιμένει ότι η βασίλισσα θα βρεθεί στο πάρτι για τα 50α γενέθλια της Καμίλα.

Τα πρώτα επεισόδια καταγράφουν τη φρενίτιδα για την Νταϊάνα και το πως αντιδρά το παλάτι σε αυτό.

Στο τρίτο επεισόδιο έρχεται αυτό για το οποίο οι παραγωγοί του Netflix έχουν δεχτεί σκληρή κριτική: η καταδίωξη στο Παρίσι και ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι αλ Φαγιέντ.

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου μέρους του The Crown, παρακολουθούμε τα όσα ακολούθησαν το θάνατο της Νταϊάνα. Τη σιωπή της βασίλισσας Ελισάβετ και την πίεση του κοινού για μια της δήλωση σχετικά με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το δεύτερο μέρος της 6ης και τελευταίας σεζόν του The Crown θα έρθει στις 14 Δεκεμβρίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις