Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

The Crown: Πότε θα προβληθεί στο Netflix η 5η σεζόν

The Crown: Πότε θα προβληθεί στο Netflix η 5η σεζόν

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση για την επιστροφή του «The Crown» στο Netflix, με την 5η σεζόν, ήρθε. 

Η 5η σεζόν του «The Crown» θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2022, τον ίδιο μήνα που άρχισαν και οι προηγούμενες σεζόν, και έτσι οι φαν της σειράς θα πρέπει να κάνουν πολλή υπομονή. 

Οι Imelda Staunton και Jonathan Pryce θα υποδύονται τους Ελισάβετ και Φίλιππο, τον Dominic West και την Elizabeth Debicki τους Κάρολο και Diana και τις Lesley Manville και Olivia Williams τις Margaret και Camilla, ενώ πρόκειται να εμφανιστεί και ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie, Jonny Lee Miller, στο ρόλο του πρωθυπουργού John Major. 

Την πρεμιέρα ανακοίνωσε η ίδια η Staunton: «’Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι εδώ, ‘κληρονομώντας’ τον ρόλο από δύο καταπληκτικές ηθοποιούς, πιο πρόσφατα την Olivia Colman και ποιος μπορεί να ξεχάσει την ηθοποιό που έκανε την αρχή, την Claire Foy. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω τα υψηλά στάνταρ που δημιούργησαν. Ελπίζω πως φαίνομαι ήρεμη, ικανή και συγκροτημένη. To στομάχι μου εν τω μεταξύ έχει αναταράξεις’» είπε μεταξύ άλλων.  

Αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που αλλάζει το καστ αφού, όπως επιβεβαιώθηκε, η σειρά θα ολοκληρωθεί με την 6η σεζόν.  

Media Τελευταίες ειδήσεις