Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

«The New Look»: H νέα σειρά για την ζωή του Christian Dior στο κατεχόμενο από τους Ναζί Παρίσι

«The New Look»: H νέα σειρά για την ζωή του Christian Dior στο κατεχόμενο από τους Ναζί Παρίσι
Φωτογραφία Youtube

Στο κατεχόμενο από τους Ναζί Παρίσι και στα πρώτα βήματα του Christian Dior θα ταξιδέψει το κοινό που θα παρακολουθήσει την νέα σειρά με τίτλο «The New Look».

Η σειρά του Apple TV+ θα είναι μια νέα ιστορική δραματική σειρά βασισμένη στα αληθινά γεγονότα της ζωής του Christian Dior.

Η σειρά του Τοντ Κέσλερ ακολουθεί την πρώιμη καριέρα του Ντιόρ στο ναζιστικό Παρίσι, εξερευνώντας πώς μαζί με αρκετούς άλλους Γάλλους σχεδιαστές λάνσαρε τη σύγχρονη μόδα μέσα στη φρίκη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Η σειρά ακολουθεί τις εκπληκτικές ιστορίες των συναδέλφων και των αντιπάλων του σχεδιαστή, από τη Chanel και τον Pierre Balmain μέχρι τον Cristóbal Balenciaga και άλλους, και παρέχει μια εκπληκτική ματιά στο ατελιέ, τα σχέδια και τα ρούχα που δημιούργησε ο Ντιόρ στον διάσημο οίκο».

Πρωταγωνιστές της νέα σειράς είναι ο Μπεν Μέντελσον στο ρόλο του κορυφαίου σχεδιαστή Κριστιάν Ντιόρ και η Ζιλιέτ Μπινός που θα ενσαρκώσει το ρόλο της Coco Chanel.

Στο πολυαναμενόμενο «The New Look» πρωταγωνιστούν επίσης η Μέισι Γουίλιαμς ως Κατρίν Ντιόρ, ο Τζον Μάλκοβιτς ως ο Λουσιέν Λελόνγκ και η Γκλεν Κλόουζ ως Κάρμελ Σνόου καθώς και οι Έμιλι Μόρτιμερ και Κλάις Μπάνγκ.

Ο βραβευμένος με Grammy Τζακ ‘Αντονοφ επιμελήθηκε μουσικά τη σειρά. Το νέο εγχείρημα του Apple TV+ θα ντυθεί μουσικά με διασκευές τραγουδιών από τις αρχές του 20ου αιώνα με τις φωνές κορυφαίων ονομάτων όπως οι Bleachers, Φλόρενς Γουέλς, Λάνα Ντελ Ρέι και Νικ Κέιβ.

Στη φιλόδοξη παραγωγή των Apple Studios και DB-AK Productions ο Τοντ Κέσλερ υπογράφει εκτός της σκηνοθεσίας, το σενάριο και μέρος της παραγωγής.

 

Τα τρία πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2024 ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί στις 3 Απριλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις