Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

The Recruit: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη νέα σειρά του Netflix

The Recruit: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη νέα σειρά του Netflix

Η νέα σειρά του Netflix «ανέβηκε» στην πλατφόρμα στις 16 Δεκεμβρίου. Η πρώτη της σεζόν έχει 8 ωριαία επεισόδια, με κεντρικό πρόσωπο ένας νεαρό δικηγόρο που δουλεύει για τη CIA!

Πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Netflix είναι ο Νόα Σεντινέο. Ενσαρκώνει τον Όουεν Χέντρικς, τον νεαρό και άπειρο δικηγόρο που μπλέκει σε έναν ιστό επικίνδυνων διεθνών πολιτικών εξουσίας, όταν μια πρώην συνεργάτιδα απειλεί να αποκαλύψει τη φύση της μακροχρόνιας σχέσης της με τη CIA αν δεν απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για ένα σοβαρό έγκλημα.

Όλα συμβαίνουν στον Όουεν Χέντρικς κατά την πρώτη του εβδομάδα στη δουλειά, έρχονται τα πάνω κάτω, όταν ανακαλύπτει μια απειλητική επιστολή από την πρώην πληροφοριοδότρια Μαξ Μελάτζι (Λόρα Χάντοκ), η οποία σκοπεύει να εκθέσει την υπηρεσία αν δεν απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για ένα σοβαρό έγκλημα.

Ο Όουεν γρήγορα μπλέκεται σε έναν επικίνδυνο και συχνά παράλογο κόσμο πολιτικών εξουσίας και πονηρών παραγόντων, καθώς ταξιδεύει τον κόσμο με την ελπίδα να ολοκληρώσει την αποστολή του και να αφήσει το στίγμα του στη CIA.

Η σειρά έχει γυριστεί στο Λος Άντζελες, την Καλιφόρνια, το Μόντρεαλ, το Κεμπέκ και τη Βιέννη.

Τη διεύθυνση παραγωγής της σειράς υπογράφουν οι Σεντινέο, Νταγκ Λάιμαν, Τζιν Κλάιν, Ντέιβιντ Μπάρτις και Άνταμ Σιράλσκι, καθώς και ο Αλέξι Χόλεϊ που έχει επίσης τον ρόλο του δημιουργού και showrunner. Στη σειρά παίζουν επίσης οι Φάιβελ Στιούαρτ, Βόντι Κέρτις-Χολ, Κρίστιαν Μπρουν, Άρτι Μαν, Κόλτον Νταν, Ντάνιελ Κουίνσι Άνο.

Συντελεστές

Καστ: Νόα Σεντινέο, Λόρα Χάντοκ, Άρτι Μαν, Κόλτον Νταν, Φάιβελ Στιούαρτ, Ντάνιελ Κουίνσι Άνο, Κρίστιαν Μπρουν, Βόντι Κέρτις-Χολ, Μπάιρον Μαν, Έιντζελ Πάρκερ, Κάιλα Ζάντερ

Δημιουργός / Διευθυντής παραγωγής: Αλέξι Χόλεϊ

Διεύθυνση παραγωγής: Νόα Σεντινέο, Νταγκ Λάιμαν, Τζιν Κλάιν και Ντέιβιντ Μπάρτις για τη Hypnotic, Άνταμ Σιράλσκι και Τσάρλι Έμπερσολ

Εταιρεία παραγωγής: eOne

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λάιμαν (101- 102), Άλεξ Καλύμνιος (103-104), Εμάνιουελ Οσέι-Κουφούρ Τζούνιορ (105-106), Τζούλιαν Χολμς (107-108)

Σενάριο: Αλέξι Χόλεϊ (101-103, 108), Τζορτζ Γκάνεμ (103), Αμέλια Ρόουπερ (104), Χάντι Ντιμπ (105), Νικόλ Λέβι (106), Μάγια Γκόλντσμιθ (107).

Media Τελευταίες ειδήσεις