Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

The Three Body Problem: Η νέα σειρά του Netflix με «άρωμα» Game of Thrones και Μπραντ Πιτ

The Three Body Problem: Η νέα σειρά του Netflix με «άρωμα» Game of Thrones και Μπραντ Πιτ

Εδώ και μερικές ώρες έχει «ανέβει» στο Netflix η σειρά The Three Body Problem και οδεύει ολοταχώς προς την… κορυφή.

«Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι και σήμερα. Όταν οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται ανεξήγητα μπροστά στα μάτια της, μια κλειστή ομάδα λαμπρών επιστημόνων συνεργάζεται με έναν αντισυμβατικό ντετέκτιβ για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας», είναι η περιγραφή του «The Three Body Problem» στο Netflix.

Η νέα σειρά είναι βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα του Liu Cixin και την παραγωγοί έχουν άνθρωποι που… «ευθύνονται» για το θρυλικό Game of Thrones. Στην ομάδα παραγωγής και οι Μπραντ Πιτ και Ρόζαουντ Πάικ.

Η ιστορία ξεκινάει στο Πεκίνο του 1967, όταν η Ye Wenjie, φοιτήτρια αστροφυσικής, βλέπει τον πατέρα της να ξυλοκοπείται από παστρατιωτικούς.

Για να αποφύγει και τη δική της τιμωρία, συμφωνεί να ενταχθεί σε ένα μυστικό πρόγραμμα στη Μογγολία. Μεταφέρεται σε μια βάση, από την οποία δεν μπορεί να φύγει. Αφιερώνει τη ζωή στην έρευνα και ανακαλύπτει πως μπορεί να μεταδώσει ραδιοφωνικό σήμα στο βαθύ διάστημα. Οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες…

Η ιστορία ξεδιπλώνεται σε 8 μονόωρα επεισόδια και πριν καλά καλά ξεκινήσει η προβολή της, υπάρχουν συζητήσεις και για δεύτερη σεζόν!

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Άλεξ Σαρπ, Έιζα Γκονζάλεζ, Ζιν Τσενγκ, Λίαμ Κάνινγκχαμ, Μάρλο Κέλι, Μπενεντίκτ Γουόνγκ, Ρόζαλιντ Τσάο, Σαμέρ Ουσμάνι, Σι Σιμούκα, Τζες Χονγκ, Τζοβάν Αντέπο, Τζον Μπράντλεϊ και Τζόναθαν Πράις.

Guest Star: Τζον Ντάγκλεϊς, Άντριαν Έντμοντσον, Βεντέτ Λιμ, Τζέραρντ Μονακό, Ιβ Ρίντλεϊ, Μπεν Σνέτσερ

Οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις (“Game of Thrones”) και ο Αλεξάντερ Γου (“The Terror: Infamy”, “True Blood”) είναι συν-δημιουργοί, διευθυντές παραγωγής και σεναριογράφοι της σειράς. Η Μπερναντέτ Κόλφιλντ (“Game of Thrones”, “The X-Files”) είναι διευθύντρια παραγωγής.

Οι Ράιαν Τζόνσον (“Στα Μαχαίρια”, “Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι”), Ραμ Μπέργκμαν και Νένα Ροντρίγκε υπογράφουν τη διεύθυνση παραγωγής για την T-Street. Ο Κι Λιν, ο εκλιπών πρώην πρόεδρος της Yoozoo Group, και ο Τζιλόνγκ Ζάο, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που κατέχει τα δικαιώματα, The Three-Body Universe, υπογράφουν επίσης τη διεύθυνση παραγωγής μαζί με τους Σιασόνγκ Γκάο και Λόρεν Μα.

Οι Μπραντ Πιτ, Τζέρεμι Κλάινερ και Ντίντι Γκάρνερ από την Plan B Entertainment συμμετέχουν στη διεύθυνση παραγωγής, μαζί με τους Ρόζαμουντ Πάικ και Ρόμπι Ουνιάκι για την Primitive Streak.

Οι Ντέρεκ Τσανγκ και Άντριου Στάντον συνυπογράφουν τη σκηνοθεσία και τη διεύθυνση παραγωγής, ενώ στη σκηνοθεσία συμμετέχουν επίσης οι Τζέρεμι Ποντέσουα και Μίνκι Σπίρο.

Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Τσανγκ (101, 102), Άντριου Στάντον (103), Μίνκι Σπίρο (104-106), Τζέρεμι Ποντέσουα (107, 108)

Σενάριο: Ντέιβιντ Μπένιοφ, Ντ. Μπ. Γουάις, Αλεξάντερ Γου (101), Ρόουζ Καρτράιτ (102), Αλεξάντερ Γου (103, 106), Μαντούρι Σέκαρ (104), Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάι (105, 107, 108).

Media Τελευταίες ειδήσεις