Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

The Undoing: O Ντόναλντ Σάδερλαντ πίστευε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν ο δολοφόνος

The Undoing: O Ντόναλντ Σάδερλαντ πίστευε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν ο δολοφόνος
Φωτογραφία video grab

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ αποκάλυψε ότι κανένας από τους ηθοποιούς της σειράς «The Undoing» δεν ήξερε ποιος ήταν ο ένοχος μέχρι που έλαβαν το σενάριο για το φινάλε. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν ο δολοφόνος.

Η σειρά θρίλερ «The Undoing» καθήλωσε τους θεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και οι θαυμαστές της άρχισαν να κάνουν υποθέσεις για το ποιος δολοφόνησε τον χαρακτήρα της Ματίλντα Ντε Ανγκέλις. Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ υποδύθηκε τον πλούσιο πατέρα του χαρακτήρα της Νικόλ Κίντμαν, ο οποίος ήταν σε διαμάχη με τον σύζυγό της (Χιου Γκραντ) που κατηγορείται για δολοφονία.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Αμερικής – Καναδάς (Critics Choice Awards) ο Ντόναλντ Σάδερλαντ είπε ότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν ο δολοφόνος.

«Η αλήθεια ήταν ότι δεν γνωρίζαμε» δήλωσε ο Καναδός ηθοποιός. «Πάντα υποπτευόμουν ότι ήμουν εγώ. Και μπορεί να ήμουν εγώ» τόνισε. «Λάβαμε το 6ο σενάριο μόλις λίγο πριν το γυρίσουμε. Σοβαρά. Και όταν έμαθα, η ανακούφιση επειδή δεν ήμουν εγώ ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήθελα να πω τίποτα. Μόνο που έχω πει κάτι» σημείωσε.

Ο κριτικός Εντ Κάμινγκ σε άρθρο του στην εφημερίδα «The Independent» ανέφερε ότι η σειρά έχει τα πλεονεκτήματα μιας δηκτικής σάτιρας, στην οποία οι άνθρωποι μαθαίνουν αργά την έκταση της αυτοεξαπάτησης τους. Καθώς όμως η πλοκή αρχίζει να αλλάζει και να εμπλέκονται δικηγόροι και αστυνομικοί, οι πινελιές ειρωνείας αναμειγνύονται με την επιθυμία η σειρά να είναι ένα πιο συμβατικό θρίλερ, εκτιμά.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις