Media

The Voice of Greece: Πάνος Μουζουράκης και Γιάννης Γιοκαρίνης ροκάρουν απόψε στη σκηνή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βρισκόμαστε στο προτελευταίο επεισόδιο των Knockouts του THE VOICE OF GREECE και οι αποφάσεις γίνονται ακόμα πιο δύσκολες για τους coaches, σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς στη φάση των knockouts έχουν κοντά τους τους guest coaches good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά αντίστοιχα, οι οποίοι προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δυσκολεύεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση της ομάδας του πριν τα battles.

Τρεις πολύ δύσκολες αποφάσεις περιμένουν και τον Πάνο Μουζουράκη που ξαφνιάζεται ευχάριστα από την εξέλιξη της ομάδας του.

Η Έλενα Παπαρίζου πρέπει, όσο κι αν της είναι δύσκολο, να καταλήξει στις τελικές επιλογές της ενώ η επίδοση μίας διαγωνιζόμενης από άλλη ομάδα την κάνει να πατήσει το steal!

Προσεκτικές και δύσκολες είναι και οι επιλογές του Σάκη Ρουβά μετά τις συγκλονιστικές εμφανίσεις των διαγωνιζόμενών του.

Ο Γιώργος Λιανός στέκεται στο πλευρό των coaches αλλά και των τραγουδιστών και μοιράζεται την αγωνία τους για ένα πολυπόθητο steal. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρίσκεται κοντά στους συμμετέχοντες και τις οικογένειές τους τη στιγμή που μαθαίνουν για την πρόκρισή τους!

Highlight: Ο Πάνος Μουζουράκης ανεβαίνει στη σκηνή, ο Γιάννης Γιοκαρίνης κάθεται στο πιάνο και οι δυο τους ροκάρουν δίχως αύριο ξεσηκώνοντας κοινό και coaches! Ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι στο ελληνικό ροκ μέσα από μεγάλες επιτυχίες!

Αυτά συμβαίνουν μόνο στα Knockouts του The Voice of Greece! Μη χάσεις τη συνέχεια σήμερα, Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 21.00 στον ΣΚΑΪ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι στη Eurovision 2027 – Μετρά 22 συμμετοχές ως creative director και χορογράφος
Κορυφαία στιγμή της διαδρομής του παραμένει φυσικά το 2005, όταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου χάρισαν στην Ελλάδα την 1η θέση και μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.
Φωκάς Ευαγγελινός
Η Χριστίνα Βίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Τότε ένιωσα ότι αδικούμαι, η κόρη μου δεν ξέρει πόσο έχω πονέσει – Μιλάμε με τη Σία Κοσιώνη»
«Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, παίρνεις μια πολύ ωραία, μεγάλη, βαθιά ανάσα και λες καλημέρα ζωή» λέει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βίδου στο Zappit.gr
Η Χριστίνα Βίδου σε μία εξομολόγηση ψυχής