Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

The Watcher: Αστυνομικοί φρουρούν το πραγματικό σπίτι επειδή το ψάχνουν οι θαυμαστές της σειράς του Netflix

The Watcher: Αστυνομικοί φρουρούν το πραγματικό σπίτι επειδή το ψάχνουν οι θαυμαστές της σειράς του Netflix

Η νέα σειρά θρίλερ του Netflix «The Watcher» αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, καθώς φτάνει στο νούμερο 1 των trends σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να ψάχνουν το σπίτι που… πρωταγωνιστεί στο Νιού Τζέρσεϊ.

Όμως, οι γείτονες δεν ενθουσιάζονται και τόσο με τη φήμη που απέκτησε η περιοχή τους, το Γουέστφιλντ του Νιού Τζέρσεϊ, αφού οι περισσότεροι που βλέπουν τη σειρά του Netflix προσπαθούν να προσεγγίσουν το ανατριχιαστικό σπίτι στην οδό 657.

Όπως δηλώνει στη New York Post η Λουίζ, η οποία ζει στη Βρετανία, βρισκόταν σε κοντινή περιοχή του Νιού Τζέρσεϊ για να επισκεφθεί μερικούς φίλους της όταν αποφάσισε να πάει στο Γουέστφιλντ για να βρει το σπίτι του «The Watcher». «Είναι απλώς μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία» δήλωσε. «Ας δω το σπίτι, σκέφτηκα».

Μάλιστα, μέχρι και αστυνομικοί της πόλης φρουρούν το συγκεκριμένο σπίτι από το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ έχουν τοποθετήσει μέχρι και κίτρινη ταινία απαγόρευσης εισόδου και έχουν στήσει οδόφραγμα για να αποτρέψουν τους παραβάτες.

Μια γειτόνισσα, η Σαμπίνα Σατ, αποδοκιμάζει τους… τουρίστες, επειδή αυξάνεται και η κίνηση στους δρόμους της γειτονιάς και η ίδια αργεί να γυρίσει σπίτι της. Από τη μεριά της, η κάτοικος της πόλης, Τρις Ντουλίνσκι, δήλωσε ότι «όλοι μας ανησυχούμε για την οικογένεια που μένει εκεί τώρα και τους γείτονές τους».

«Δεν μπορώ να φανταστώ πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον του ο κόσμος, έτσι ώστε η γειτονιά να επιστρέψει στην κανονική της ζωή, ούτε μπορώ να προβλέψω πόσες επιστολές θα λάβουν οι σημερινοί ιδιοκτήτες από περίεργους σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Απειλητικά γράμματα. Περίεργοι γείτονες. Δυσοίωνες απειλές. Μια οικογένεια μετακομίζει σε ένα ονειρικό σπίτι στα προάστια. Αυτό που κληρονόμησε όμως είναι ένας εφιάλτης», γράφει η περίληψη του Netflix για τη σειρά θρίλερ «The Watcher».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις