Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

The Witcher: «Έσκασε» το επίσημο trailer της 3ης σεζόν – Πότε έρχεται στο Netflix

The Witcher: «Έσκασε» το επίσημο trailer της 3ης σεζόν – Πότε έρχεται στο Netflix

Δημοσιεύτηκε το επίσημο τρέιλερ του Netflix για την τρίτη σεζόν του «The Witcher».

Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του «The Witcher» υπόσχεται ότι «όλα αλλάζουν», και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Ιουνίου με τα πρώτα 5 επεισόδια, και τα υπόλοιπα τρία επεισόδια θα βγουν στις 27 Ιουλίου.

Η 3η σεζόν του Witcher είναι η τελευταία στην οποία θα συμμετέχει ο Χένρι Καβίλ, και από την 4η και μετά το ρόλο του Γκέραλτ αναλαμβάνει ο Λίαμ Χέμσγουορθ

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και τώρα ήρθε η ώρα να αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν», δήλωσε ο Καβίλ σε ανάρτησή του στο instagram τον Οκτώβριο του 2022 δίνοντας την σκυτάλη στον Λίαμ Χέμσγουορθ, και προκαλώντας απογοήτευση στους φανς.

Πολλοί αναφέρουν πως ο ηθοποιός αποχώρησε για να αναλάβει ξανά το ρόλο του Σούπερμαν (το οποίο εν τέλει δε θα γίνει), ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως ο Χένρι Καβίλ δυσαρεστήθηκε με την τροπή στο σενάριο της σειράς και τη μεγάλη απόκλιση που άρχισε να έχει από τα παιχνίδια και τα βιβλία, των οποίων ο Καβίλ ήταν φαν πριν το Netflix ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς.

Υπενθυμίζεται πως μαζί με τον Καβίλ, πρωταγωνιστούν η Φρέγια Άλλαν ως Ciri και η Άνια Σαλότρα ως Yennefer of Vengerberg.

«Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri of Cintra για να την κρύψει αποφασισμένος να προστατεύσει τη οικογένειά του που μόλις επανενώθηκε από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν», αναφέρει η περίληψη της 3ης σεζόν του «The Witcher».

«Η Yennefer, στην οποία έχει ανατεθεί η εκπαίδευση της Ciri στην μαγεία, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου εκεί ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας».

Όπως αναφέρει το Variety το «The Witcher» δημιουργήθηκε από την Λόρεν Σμιντ Χίσσριχ και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Άντζεϊ Σαπκόφσκι.

Τα παιχνίδια Witcher παίχτηκαν από εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο, με το «Witcher 3: Wild Hunt» να θεωρείται ένα από τα καλύτερα rpg παιχνίδια στην ιστορία, «εκτοξεύοντας» την εταιρεία CD Projekt Red.

Media Τελευταίες ειδήσεις