Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Το δαχτυλίδι της φωτιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Το δαχτυλίδι της φωτιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Το Δαχτυλίδι της φωτιάς. Οι περιλήψεις από όλα τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Διαβάστε τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο αλλά και στα επεισόδια όλης της εβδομάδας.

Η συγκλονιστική ιστορία ενός ανολοκλήρωτου έρωτα, με πρωταγωνιστές την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μέμο Μπεγνή, μας ταξιδεύει στη Σαντορίνη, την Κύπρο και την Αθήνα. Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24: Ο Ορφέας προσπαθεί να ανακαλύψει τα πάντα σχετικά με το παρελθόν του και πείθει τη Μαρίνα να συναντηθούν για μία τελευταία φορά. Η Νεφέλη και ο Πάρης εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία εκτός από την προσωπική τους ζωή, έχουν αντίκτυπο και στην καθημερινότητα των παιδιών τους. Από την άλλη, ο Αλέξης επιστρατεύει τον πατέρα του και πλέον μαζί αναζητούν τα χαμένα ίχνη της Σαζέμ. Η Σοφία κι ο Στέφανος είναι ανήσυχοι για την πορεία της εγκυμοσύνης της Μαρίνας ενώ ο Σωκράτης κάνει κινήσεις για να προσεγγίσει τη Σοφία ακόμη πιο πολύ.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25: Ο Σωκράτης και η Σοφία βγαίνουν ραντεβού και έρχονται πιο κοντά. Η βραδιά τους όμως θα πάρει παράξενη τροπή ύστερα από μία αποκάλυψη του Σωκράτη που αφορά στο παρελθόν της οικογένειας Στρατηγού. Ο Πάρης και η Νεφέλη πείθονται από την Ελένη πως η Δανάη τα κάνει όλα για τα λεφτά και αποφασίζουν να της κάνουν μία προσφορά που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Ενώ ο Ορφέας σκέφτεται πλέον την επιστροφή του στη Σαντορίνη, βγαίνει για ένα τελευταίο ποτό στην Κύπρο με την Ηρώ. Εκείνη έχοντας σχέδιο, τον οδηγεί στο μπαρ που βρίσκεται ο Στέφανος με τη Μαρίνα. Τα αίματα θα ανάψουν και οι δύο άντρες θα πιαστούν στα χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ “ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ”

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26: Η Σοφία κι ο Στέφανος πιέζουν τη Μαρίνα να πάρει μια απόφαση για την πορεία του γάμου και της ζωής της. Η συμπεριφορά τους όμως θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση. Ο Ορφέας, από την άλλη, αισθάνεται πως μέσα του κρύβεται ένα κομμάτι του παλιού του εαυτού και πιέζει τη Μαρίνα να ξαναβρεθούν ώστε να μάθει όλη την αλήθεια. Δεν γνωρίζουν όμως πως ο Στέφανος έχει βάλει ανθρώπους του να τους παρακολουθούν. Η Σαζέμ εξακολουθεί να αγνοείται ενώ η Νεφέλη θα βρει ένα παλιό γράμμα του Κωνσταντίνου προς τον Πάρη με αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που είχε μέχρι στιγμής στον σύζυγό της.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27: Η Νεφέλη συνεχίζει να αμφιβάλει για την αθωότητα του Πάρη και η σχέση τους περνάει κρίση για ακόμη μια φορά. Οι αποκαλύψεις της Μαρίνας θα δημιουργήσουν σύγχυση στον Ορφέα ο οποίος νιώθει πως είναι δολοφόνος. Από την άλλη, η συμπεριφορά της Σοφίας απέναντι στον Στέφανο, θα προκαλέσει την οργή του και η συζήτηση θα εξελιχθεί σε έναν σκληρό καυγά με λόγια που δεν έχουν ξανακουστεί από πλευράς του. Ο Αλέξης αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, ο σωτήρας της Σαζέμ. Αφού την εντοπίζει, επιστρέφουν μαζί στο σπίτι όμως εκείνη βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28: Υστερα από ένα τηλεφώνημα του Ορφέα, η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να τα παρατήσει όλα και να φύγει κρυφά μαζί του στο εξωτερικό. ‘Ενα απρόοπτο συμβάν όμως θα ματαιώσει τα σχέδιά της και θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο. Η Σοφία, στην προσπάθειά της να σώσει τον γάμο της Μαρίνας και του Στέφανου, τον πείθει πως η μόνη λύση είναι να την περιορίσουν στο σπίτι με πρόφαση την εγκυμοσύνη. Ο Στέφανος, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της Μαρίνας, παίρνει το κινητό της και ανακαλύπτει το μέρος που θα συναντιόταν με τον Ορφέα. ‘Εχοντας ενημερώσει τη Σοφία, εμφανίζεται εκείνος στο ραντεβού για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ταυτόχρονα, την ίδια στιγμή που η Δανάη ζητάει ως αντάλλαγμα για την απόσυρση των κατηγοριών ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό, οι αμφιβολίες της Νεφέλης για την αθωότητα του Πάρη εντείνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ “ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ”

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε