Κυριακή, 25 Φεβ.
14oC Αθήνα

Victor Vernicos: Προσπαθούσα να φανταστώ ότι θα είμαι εγώ ο εκπρόσωπος στην Eurovision

Victor Vernicos: Προσπαθούσα να φανταστώ ότι θα είμαι εγώ ο εκπρόσωπος στην Eurovision

Την πρώτη live συνέντευξη έδωσε ο Victor Vernicos στο στούντιο της ΕΡΤ.

Για την επερχόμενη εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, τη στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης αλλά και τη δημιουργία του πρώτου του τραγουδιού μίλησε ο Victor Vernicos όταν βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ.

“Το μεγαλύτερο κοινό που έχω τραγουδήσει μέχρι τώρα είναι περίπου 400, 500 άτομα. Ήταν σε μια παράσταση με το Ωδείο μου όπου τραγουδάω κάθε χρόνο.

Με την Eurovision συνειδητοποιώ ότι θα με δουν εκατομμύρια άνθρωποι και το φαντάζομαι κάθε πρωί που σηκώνομαι και ανυπομονώ” ομολόγησε ο νεαρός καλλιτέχνης..

“Το πρώτο μου τραγούδι το έγραψα σε ηλικία 11 χρονών. Αυτό το τραγούδι ήταν μπαλάντα και αυτό. Το είχα γράψει για έναν φίλου μου και μια περίοδο που πέρναγε αυτός δύσκολα με τον εαυτό του, είχε προβλήματα με τους γονείς του και με το κορίτσι που του άρεσε τότε. Ξέρετε, στα 11 χρόνια είναι και πολύ σοβαρά τότε τα θέματα”.

“Μόλις ανακοινώθηκε η ανάθεση για την Eurovision ένιωσα μια πολύ μεγάλη χαρά! Άρχισα να παίρνω τηλέφωνα όλους όσους ήξερα και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος.

Ήξερα ότι πήγαινα καλά η συμμετοχή αλλά κάθε μέρα προσπαθούσα να φανταστώ ότι θα είμαι εγώ ο εκπρόσωπος για να το φέρω κοντά μου” πρόσθεσε, επίσης, ο Victor Vernicos στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

“Τη στιγμή της ανακοίνωσης ήταν δίπλα ο πατέρας μου για αυτό και μιλήσαμε πρώτα με τους γονείς μου. Αλλά μετά πήρα τηλέφωνο τον καλύτερο μου φίλο”.

Media Τελευταίες ειδήσεις