Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Viral έγινε ευτράπελο σε κανάλι της Αυστραλίας – Η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια

Viral έγινε ευτράπελο σε κανάλι της Αυστραλίας – Η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια

Viral έγινε ένα βίντεο από τη ζωντανή σύνδεση σε ένα κανάλι της Αυστραλίας, αφού πήγαν όλα στραβά, επειδή ο άνθρωπος που θα του έπαιρναν συνέντευξη δεν μπορούσε να λειτουργήσει το ZOOM, προκαλώντας τα γέλια της παρουσιάστριας.

Το ευτράπελο συνέβη στο κανάλι 9News της Αυστραλίας, όταν η παρουσιάστρια Άλις Μόνφρις (Alice Monfries) κλήθηκε να πάρει συνέντευξη μέσω ZOOM από τον εκπρόσωπο της λέσχης Royal Automobile Association Μαρκ Μπόρλας (Mark Borlace), όσο εκείνος προσπαθούσε να βάλει το κατάλληλο φόντο.

Ο εκπρόσωπος εμφανίστηκε στη σύνδεση να μιλά μιλά μπροστά από τη φωτογραφία ενός κοριτσιού που έπλενε ένα αυτοκίνητο και ενός δύτη που κολυμπούσε με μια θαλάσσια χελώνα. Προσπαθώντας να το αλλάξει, ενεργοποίησε το φίλτρο που του «φόρεσε» στο κεφάλι ένα καπέλο με σχέδιο πίτσα.

Τότε, η παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε γέλια, με τον κ. Μπόρλας να λέει «θα αποσυνδεθώ και θα ξαναμπώ σε λίγο». Μάλιστα, η λέσχη του συνέχισε την καζούρα, δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία που τον δείχνει με ένα αληθινό εορταστικό καπελάκι που του έφτιαξε η σύντροφός του.

Δείτε το ευτράπελο:

Media Τελευταίες ειδήσεις