Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

X Factor: Νικήτρια η Κατερίνα Λαζαρίδου

X Factor: Νικήτρια η Κατερίνα Λαζαρίδου

Η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ήταν η μεγάλη νικήτρια του X Factor. Κέρδισε 150.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records!

Από τα πρώτα λεπτά του μεγάλου τελικού του X Factor το βράδυ της Κυριακής (10.07.2022), ο παρουσιαστής Ανδρέας Γεωργίου, ενημέρωσε ότι ο νικητής θα κέρδιζε 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Πλάι στους πέντε φιναλίστ δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται οι μέντορες τους. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουινέλη, τον Χρήστο Μάστορα, την Μαρίζα Ρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο. Όλοι άλλωστε είχαν τουλάχιστον έναν παίκτη να διαγωνίζεται στον μεγάλο τελικό του X Factor.

Στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου του MEGA, του X Factor, βρέθηκαν για τελευταία φορά η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και ο Χρήστος Αδαμόπουλος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου καθώς και το συγκρότημα Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, όμως, το όνομα ενός μόνο έμελλε να ανακοινώσει ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου. Και αυτό ήταν της Κατερίνας Λαζαρίδου!

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας 50.000 ευρώ, βρέθηκε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης ενώ στην τρίτη θέση η Έλενα Παναγιωτίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις