Media

Αδιανόητο σχόλιο από τον Σταμάτη Γονίδη: “Δεν πας στον χώρο του άλλου, αν δεν θες να σε βιάσει”

Στο Σου Κου Family παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Γονίδης προκαλώντας έκπληξη για όσες καταγγελίες γίνονται τελευταία για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις.»

Όπως ήταν φυσικό η ομάδα της εκπομπής διαφώνησε με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2025: Η μεγάλη ανατροπή στους δύο ημιτελικούς – Αλλάζει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Οι χώρες που διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς θα χωρίζονται σε τριάδες, από τις οποίες οι παρουσιαστές της βραδιάς θα ανακοινώνουν ποια μία χώρα προκρίνεται στον Μεγάλο Τελικό
Η Klavdia