Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αγγελική Νικολούλη: Το νέο τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Αγγελική Νικολούλη: Το νέο τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Με την υπόθεση θρίλερ στην Πάτρα και τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη θα ασχοληθεί η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την ερχόμενη Παρασκευή 15 Απριλίου 2020.

Η Αγγελική Νικολούλη, είχε συνομιλήσει με την προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Όπως φαίνεται και στα instastories τα οποία δημοσιεύθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του «Φως στο Τούνελ» στο Instagram, η συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά στην ώρα θανάτου του μωρού της οικογένειας.

«Πότε πιστεύεις ότι πέθανε το μωρό;» ρωτάει η δημοσιογράφος και η μητέρα απαντά: «8 με 9 το πρωί».

«Όταν το πήγατε εκεί, λογικά σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μην σας είπαν» επιμένει η Αγγελική Νικολούλη. «Όχι, η ιατροδικαστής το είπε» εξηγεί η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Τι σας είπε η ιατροδικαστής;» αναρωτήθηκε στην συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη με τη μητέρα να απαντά πως: «Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού».

«Και τι είπε; Ότι μεταξύ 8 και 9 βλέπει;» συνεχίζει η δημοσιογράφος για να πάρει την καταφατική απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”

 

Media Τελευταίες ειδήσεις