Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Άγγελος Μπράτης για GNTM: Κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα

Άγγελος Μπράτης για GNTM: Κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα

“Την πρώτη χρονιά είπα κάτσε να είμαι αυστηρός μην έρθει καμιά σοβαρή. Μετά είδα ότι δεν πρόκειται και είπα τι αγχώνεσαι, δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα” δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης.

Ο Άγγελος Μπράτης φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 κι αναφέρθηκε στο GNTM και για την εμπειρία του από τον διαγωνισμό μοντέλων. 

«Την πρώτη χρονιά δεν έβγαινα από το σπίτι μου και είχα απαγορεύσει να μου δείχνουν. Στο Instagram ήταν delete all comments.

Δεν ήμουν έτοιμος, δεν ήθελα να ακούσω τη γνώμη καθενός, οπότε όλα τα κομπλιμέντα που πήρα δεν τα διάβασα ποτέ. Τα διάβασα τον άλλο χρόνο και τους ευχαριστώ όλους» είπε ο Άγγελος Μπράτης.

«Ήμουν αυστηρός, μετά ήμουν πιο ανθρώπινος, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά είπα, κάτσε να είμαι αυστηρός μην έρθει καμιά σοβαρή.

Μετά είδα ότι δεν πρόκειται και είπα τι αγχώνεσαι, δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα. Μου είπαν θα έρθουν και θα γίνει χαμός.

Τζάμπα ταλαιπωρούμαι, το παίρνεις απόφαση. Λες δεν θα έρθει σήμερα η Ζιζέλ. Πέρασα καλά. Μου άρεσε.» πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις