Τετάρτη, 21 Φεβ.
12oC Αθήνα

Άγγελος Πυριόχος: Όταν πήγα στη Ζάκυνθο με κοιτούσαν καχύποπτα

Άγγελος Πυριόχος: Όταν πήγα στη Ζάκυνθο με κοιτούσαν καχύποπτα
NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Άγγελος Πυριόχος. Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη ζωή στη Ζάκυνθο τα τελευταία 15 χρόνια και τον λόγο που δεν θέλει να επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Ήταν δύσκολη και συγχρόνως εύκολη η απόφαση να μετακομίσω μόνιμα στη Ζάκυνθο», είπε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο Άγγελος Πυριόχος και πρόσθεσε:

«Μεγάλωσαν οι γονείς μου και γι’ αυτό έφυγα. Δεν ήταν η καριέρα το ζητούμενο, ήταν η δουλειά μου, να ζήσω και να βγάλω λεφτά. Έχω περάσει πολύ φτωχά χρόνια και είχα μονίμως μια αγωνία αν θα έχω να φάω.

Όταν πήγα στη Ζάκυνθο ο κόσμος μού έκανε τη ζωή δύσκολη, με κοιτούσαν καχύποπτα, ενώ όταν πήγαινα για διακοπές ήμουν το καλό παιδί που διαφημίζει το νησί. Δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω στην Αθήνα. Όσο θα έχω τη μάνα μου, μου απαγορεύω να σκεφτώ ότι θα φύγω από το νησί. Μακάρι να ”φύγω” πρώτος εγώ και μετά εκείνη», είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο Άγγελος Πυριόχος σημείωσε ακόμη: «Δεν βλέπω κάτι στην τηλεόραση για να μου λείψει, όλα τα έχουμε κάνει, είναι τα ίδια και τα ίδια. Δεν ζω από τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση. Αγόρασα ένα κτήμα κι έφτιαξα ένα σπίτι, τον δεύτερο χρόνο δεν είχα μία. Ο έρωτας δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή μου πια, πέρασα καλά, αλλά δεν φέρθηκα καλά, υπήρξα άπιστος, αλλά μου άρεσε».

Media Τελευταίες ειδήσεις