Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Τόλιας, η Χούντα και οι ανατροπές στον τρίτο κύκλο

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Τόλιας, η Χούντα και οι ανατροπές στον τρίτο κύκλο

Απίστευτες ανατροπές στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλιοσες. Ποιος θα είναι ο ρόλος που θα παίξει ο Χρήστος Πλαΐνης;

Απίστευτες οι ανατροπές στα πρώτα που θα παρακολουθήσουμε στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες. Ο Χρήστος Πλαΐνης είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος εμφανίζεται από τα πρώτα επεισόδια της σειράς και θα συνεχίσει κανονικά και στον τρίτο κύκλο.

Ο ρόλος του Τόλια στις δύο προηγούμενες σεζόν έχει περάσει από διάφορα στάδια, άλλοτε κακός άλλοτε καλός, δίκαιος ή άδικος, αυστηρός ή κατανοητικός, είναι ένας ήρωας που ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί.

Στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, η χούντα θα ανατρέψει πολλά και κυρίως, θα αλλάξει πολλούς από τους χαρακτήρες που γνωρίζουμε. Το βασικό ερώτημα είναι ποιος θα βρεθεί στο πλευρό της χούντας και ποιος θα σταθεί απέναντι;

Ο Χρήστος Πλαΐνης, ο οποίος δίνει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! μαζί με την σύζυγό του Σταυρίνα Ψιμοπούλου, απαντά στην ερώτηση που του θέτει ο Γιάννης Βίτσας…

Χρήστο στον επόμενο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, ο Τόλλιας, ο ρόλος που υποδύεσαι, θα συμμαχήσει με τη Χούντα;

Δε θα συμμαχήσει με τη Χούντα. Ο χαρακτήρας είναι λίγο περίεργος και θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Λόγω της θέσης και του αξιώματός του, θα είναι ο φύλακας άγγελος των συγχωριανών του και θα κρατά τις ισορροπίες, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις στο χωριό για να μην ζήσουν οι κάτοικοι χειρότερες στιγμές.

Media Τελευταίες ειδήσεις