Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Ανίερες συμμαχίες και παράτολμες αποφάσεις στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Ανίερες συμμαχίες και παράτολμες αποφάσεις στα επόμενα επεισόδια

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Ανατροπές στα επόμενα επεισόδια. Επικίνδυνες αλήθειες ανατρέπουν όλες τις ισορροπίες στο Διαφάνι.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Τρομακτικές αλήθειες στις Άγριες Μέλισσες αλλάζουν στο Διαφάνι όσα ξέραμε. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη, μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο, ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, και ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της. Πως θα αντιδράσει ο Άγγελος έρχεται όταν έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του;

Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου φέρνει αναστάτωση. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη. Η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της.

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 80: Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη, μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως επικίνδυνες μεθόδους.

Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της.

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 26 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 81: Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται και στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Θα μπορέσει να κρατήσει μυστική την κρυψώνα της Ασημίνας μέχρι τέλους; Ο Τόλλιας, μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο, θα απαγορεύσει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και εκείνη θα πάρει μια επικίνδυνη απόφαση.

Ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, φέρνοντας τη Δρόσω στα όριά της. Η Ασημίνα θα δεχτεί στην κρυψώνα της μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα την ταράξει.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 82: Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί. Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται. Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Βόσκαρη.

Η Ελένη, βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο. Ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία του Βόσκαρη με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης, όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 83: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους, αλλά ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η Δρόσω θα τον αφήσει για άλλον άντρα. Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως ο Νικηφόρος δεν έχει σκοπό  να της δώσει το παιδί αν τον αφήσει. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του. Μαζί με το Νέστορα, βρίσκουν τον Ματθαίο για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες της αστυνομίας.

Ο Βόσκαρης κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της. Η Δρόσω θα βρεθεί με τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Θα μπουν νέοι κανόνες στη συμφωνία τους ή θα τιναχτεί στον αέρα;

Η Ελένη με τον Λάμπρο ετοιμάζονται για την καταγγελία, μαζί με τις άλλες γυναίκες, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη στο Διαφάνι θα αναστατώσει τον Μελέτη και την Πηνελόπη…

Media Τελευταίες ειδήσεις