Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτες αντροπές στα επόμενα επεισόδια – Το πρώτο teaser για τη νέα σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτες αντροπές στα επόμενα επεισόδια – Το πρώτο teaser για τη νέα σεζόν

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Οι Άγριες Μέλισσες έγραψαν ιστορία τη σεζόν που τελείωσε, και όλα δείχνουν πως την επόμενη σεζόν θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις απίστευτες ανατροπές και τις συγκλονιστικές εξελίξεις.

Μετά από δυο πετυχημένες συνεχόμενες χρονιές στο πρόγραμμα του ANT1, οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν και για τρίτη σεζόν, με τους πρωταγωνιστές να ξεκινούν σύντομα τα νέα γυρίσματα.

Στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών, η χούντα θα ανατρέψει πολλά και κυρίως, θα αλλάξει πολλούς από τους χαρακτήρες που γνωρίζουμε. Το βασικό ερώτημα είναι ποιος θα βρεθεί στο πλευρό της χούντας και ποιος θα σταθεί απέναντι;

Περισσότερα αποκάλυψε ο Χρήστος Πλαϊνης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό, Hello.

«Ο ρόλος μου δεν θα συμμαχήσει με τη Χούντα. Ο χαρακτήρας είναι λίγο περίεργος και θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Λόγω της θέσης και του αξιώματός του, ο Τόλλιας θα είναι ο φύλακας άγγελος των συγχωριανών του και θα κρατά τις ισορροπίες, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις στο χωριό για να μην ζήσουν οι κάτοικοι χειρότερες στιγμές», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το teaser για την τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες.

Media Τελευταίες ειδήσεις