Site icon NewsIT

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί οι ηθοποιοί φεύγουν από το Διαφάνι πριν το τέλος της σεζόν

04.01.2021 | 11:25
Άγριες Μέλισσες: Αυτοί οι ηθοποιοί φεύγουν από το Διαφάνι πριν το τέλος της σεζόν

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Ποιοι ηθοποιοί θα αποχωρήσουν από το Διαφάνι μέχρι το τέλος της σεζόν;

Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της νέας χρονιάς, ωστόσο κάποιοι ηθοποιοί, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, θα αποχωρήσουν νωρίτερα από τις Άγριες Μέλισσες.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν το βράδυ της Δευτέρας με νέο συγκλονιστικό επεισόδια, σε μια χρονιά που δείχνουν να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της prime time.

Ενώ, όμως, οι συζητήσεις για το αν θα προχωρήσει και σε τρίτη σεζόν η σειρά κορυφώνονται, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές ακούγεται ότι ετοιμάζονται προς αποχώρηση πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ηθοποιοί που παίζουν καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων, θα φύγουν από το Διαφάνι πολύ πριν το φινάλε του καλοκαιριού. Όπως είπε Στη φωλιά των Κου Κου η Δήμητρα Καλφούντζου, πρόωρο αντίο θα μας πουν οι: Αργύρης Πανταζάρας (Τάκης Δοξαράς), Χάρης Σώζος (Σωκράτης Θέμελης), Νεφέλη Κουλούρη (Δόμνα).

Ερωτηματικά υπάρχουν για το αν ο Βασίλης Μπισμπίκης (Μάνος Βόσκαρης) αποχωρήσει πριν το τέλος της σειράς ή όχι.

Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, πριν το τέλος της σειράς θα δούμε να γίνονται σταδιακά κάποιες αποχωρήσεις, καθώς χαρακτήρες που έχουμε αγαπήσει θα πουν νωρίτερα “αντίο” στο Διαφάνι.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version