Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες αποφάσεις και αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες αποφάσεις και αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο Διαφάνι στο αυριανό επεισόδιο. Κάποια πράγματα φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους στις «Άγριες Μέλισσες». 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (Πέμπτη 01 Απριλίου): Το σίγουρο είναι πως οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς θα συνεχίσουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνουν το Διαφάνι τον αγαπημένο τηλεοπτικό προορισμό.

Στο 119o επεισόδιο, σήμερα Πέμπτη 01 Απριλίου

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη;

Στο σπίτι των Σεβαστών, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δε δέχεται το διαζύγιο των γονιών του. Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει.

Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους, ενώ εκείνος ετοιμάζει τον γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδελφές της προ των ευθυνών τους…

Καθημερινά λοιπόν, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 22.00, οι «Άγριες Μέλισσες» της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη θα είναι στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τους ήρωες της σειράς να κερδίζουν δικαιολογημένα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού!

Media Τελευταίες ειδήσεις